Πάολα – Ρουβάς: Άγριο ξεκατίνιασμα και τσακωμός, μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση είναι καρατσεκαρισμένη και προέρχεται από άνθρωπο που δουλεύει στο Κέντρο Αθηνών και που για καλή τύχη του Youweekly.gr, έγινε αυτήκοος μάρτυρας ένoς τρομερού καυγά μεταξύ του Σάκη Ρουβά και της Πάολα!

Οι φωνές των δύο σταρ του τραγουδιού ακουγόντουσαν από τα καμαρίνια μέχρι και την Πέτρου Ράλλη. Το θέμα του καυγά τους δεν θα σας το αποκαλύψουμε τώρα, αλλά σε λίγο με άλλο ρεπορτάζ, αλλά αυτό που θα σας αποκαλύψουμε και δεν χωράει διάψευση είναι ότι η Πάολα με τον Σάκη δεν ανταλλάσσουν όχι μόνο «καλησπέρα» και «καλημέρα», αλλά ούτε καν βλέμμα…Η ψυχρότητα είναι σε τέτοιο βαθμό που έχει αναγκάσει τους υπαλλήλους του μαγαζιού να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα. Τους «φιλορουβικούς» και τους «φιλοπαολικούς»… Η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των υπαλλήλων είναι με τον Ρούβα.

Η Πάολα δεν κολλάει στο σχήμα και μάλιστα επανειλημμένα έχει εκφραστεί μεγαλοφώνως για το ύφος του καταστήματος αλλά και για την ποιότητα των θαμώνων: «Ρε παιδί μου δεν είναι λαϊκό το μαγαζί, ο κόσμος δεν εκφράζεται, δεν γουστάρει, είναι πιο κυριλέ… Εμένα είναι άλλο το κοινό μου! Θα μου ταίριαζε καλύτερα ένας Σφακιανάκης κι ας είμαι δεύτερο όνομα!», αυτά φέρεται να είπε δυνατά η Πάολα, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές σε ανθρώπους κοντινούς της, αλλά τα έλεγε για να τα ακούσουν όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι υπόλοιποι που τα μετέφεραν με τον δικό τους τρόπο στην ιδιοκτησία.

Η Πάολα είναι δεδομένο ότι δεν μπαίνει σε καλούπια, ότι έχει τον δικό της κόσμο και το δικό της κοινό. Η συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά δεν θα βγάλει σε καλό και θυμηθείτε το. Τα σύννεφα πυκνώνουν και η χημεία μεταξύ των δύο σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει. Αφού έφτασαν να τσακώνονται δημοσίως θα ακολουθήσουν και άλλα..

youweekly.gr