Δήλωση-ΣΟΚ από τη Μίνα Αρναούτη: «Είμαι αθώα μέχρι να…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μίνα Αρνούτη είναι αποφασισμένη να μην κρατά τίποτα κρυφό! Πλέον μέσα από τα social media, της δίνεται το βήμα να μιλήσει για όλα εκείνα που την απασχολούν.

Σήμερα μάλιστα μέσα πόσταρε στο Facebook ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, ευχαριστώντας όλους εκείνους που είναι δίπλα της και την στηρίζουν.

«Να ξερετε οτι τα μηνυματα που μου στελνετε τα διαβαζω ολα. Δεν μπορω να απαντησω σε ολους γιατι ειναι παρα πολλα.. παντως συγκινουμαι που καποιοι απο εσας μοιραζεστε μαζι μου μια δυσκολη κατασταση που περασατε ειτε για να μου δωσετε δυναμη, ειτε για να παρετε δυναμη,ειτε γιατι σε μια αγνωστη ειναι πιο ευκολο να ανοιξετε την καρδια σας.Σας ευχαριστω πολυ όλους για τα τοσο ωραια λογια που μου γραφετε και καποιοι που εχετε στειλει παραπανω απο μια φορα εχω αρχισει κ σας αναγνωριζω και χαμογελαω που μου στελνετε οτι μπορειτε για να με κανετε να νιωσω καλυτερα! Παντα καπου υπαρχει και η θετικη πλευρα των πραγματων και οπως λεει και ενα ρητο : Υπαρχει και ενας αλλος κοσμος αλλα ειναι μεσα σε αυτον εδω!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια απαντώντας στο σχόλιο ενός φίλου της μίλησε πρώτη φορά για την αθωότητα και την ενοχή!

«Εγω δεν παλευω να αποδειξω σε ανθρωπους που δεν εχουν κανενα μεγαλειο ψυχης τιποτα! Εγω παλευω για την πιστη και την εμπιστοσυνη δεδομενου οτι ο ανθρωπος ειναι γεματος αρετες ! Εισαι αθωος μεχρι να αποδειχθει η ενοχη σου ! Και ποτε ενοχος μεχρι να αποδειχθει η αθωοτητα σου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

mi