Το μοιραίο λάθος της Αρναούτη στο Instagram και οι συνέπειές του…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου.

 

Και τις προέτρεψε να κλείσουν άμεσα τους λογαριασμούς τους στα social media και να μην ασχολούνται άλλο με την υπόθεση Παντελίδη για το δικό τους καλό μιας και αυτά που γράφουν ανοίγουν τον ασκό του αιόλου…

 

Scripta manent βέβαια και η Μίνα δυστυχώς έπραξε ένα μοιραίο λάθος το οποίο δεν έχει γυρισμό. Γιατί αυτό;

 

Γιατί με έμμεσο τρόπο παραδέχεται ψευδορκία στην πρώτη της κατάθεση στις ανακριτικές αρχές για τα αίτημα του τραγικού δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη με το τζιπ στο οποίο επέβαινε και η ίδια μέσα αλλά και η Φρόσω Κυριάκου.

 

Στα τέλη Απριλίου και σε επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών για τις συνθήκες του τροχαίου και αν θυμάται τον Παντελή Παντελίδη να καταναλώνει αλκοόλ στο σπίτι που βρίσκονταν όλοι μαζί λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, η νεαρή κοπέλα απάντησε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει καθώς η ίδια ήταν σε άλλο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριάκου και πώς δεν είδε αν ο Παντελής ήπιε. Διαβάστε το απόσπασμα της κατάθεσης στην φωτογραφία παρακάτω.

 

Χθες απαντώντας σε χρήστη λογαριασμού έγραψε επί λέξει: «Ήπιε… Ήπιαμε και εμείς πως να τον αποτρέψω;».

 

Αυτή λοιπόν η ανάρτηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα δήλωσε επίσημα στην κατάθεσή της. Αργότερα σχολίασε στον ίδιο λογαριασμό και η Φρόσω Κυριάκου με ένα ωστόσο ανώδυνο post που δεν την εκθέτει.

 

Μιας και η μικρή έχει αποδείξει πως είναι πολύ πιο έξυπνη από την μεγάλη και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία επί της ουσίας αναφορά στο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πρόσωπο λοιπόν που θέλει το θέμα να λήξει και έχει επαφές με τις δύο κοπέλες επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε να μην ξανασχοληθούν δημόσια με το θέμα. Πώς ήξερες Μίνα ότι ήπιε ο Παντελής; Το πληροφορήθηκες μετά το κακό ε;

 

nassosblog