Άσχημα νέα για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Το πρόβλημα υγείας που τη λύγισε…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια ανακοίνωση μέσω Facebook ανησύχησε τους θαυμαστές ενόψει της συναυλίας της που η ίδια ακύρωσε. Αιτία ένα μικρό αλλά βασανιστικό όπως το χαρακτηρίζει, πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Τάνια Τσανακλίδου.

Η τραγουδίστρια ανέβαλε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για τους επόμενους δύο μήνες, μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται και η πολυπόθητη εμφάνισή της στον «Κατάδεσμο» που τόσο ονειρευόταν.

"Με πολυ μεγάλη μου λύπη ειμαι υποχρεωμένη να αναβάλλω όλες μου τις υποχρεωσεις για τους προσεχείς δυο μήνες λόγω ενός μικρού αλλα βασανιστικού προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετωπίζεται (μην πάει ο νους σας στο κακό) και πρέπει να αντιμετωπίσω. Πιο πολυ στενοχωριέμαι γιατί αφήνω πίσω μου τα όνειρα που έκανα για τον Καταδεσμο του Θωμά Κοροβινη με τον Αντώνη Μποσκοΐτη. Ζητω συγγνώμη κι από τους δυο αν τους ταλαιπωρησα. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι το βάρος αυτού του εξαίρετου μονολόγου ήτανε πολυ για τις πλάτες μου και ενδεχομένως κάποια άλλη θα είναι καλύτερη από μένα. Με την ελπίδα να ξαναβρεθούμε και οι τρεις κάτω από πιο ευοίωνες συνθήκες, σας φιλώ και σας αγαπώ."

Πηγή: youweekly.gr