O λόγος που Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας αργούν το διαζύγιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η απόφαση του ζευγαριού να λάβει διαζύγιο είχε πέσει ως κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο μετά από μήνες αυτό δεν έχει ακόμα εκδοθεί για μια σειρά από λόγους

Σε κάθε περίπτωση όμως το περιβάλλον και των δύο διευκρινίζει πως η απόφαση του πρώην ζευγαριού είναι οριστική και αμετάκλητη για την λήψη διαζυγίου.

Παράλληλα, ανάμεσα στα όσα συμβαίνουν ανάμεσά τους πρωτεύοντα και κύριο ρόλο πάντα διαδραματίζει ακόμα μια πρώην του Νίκου Καρβέλα... που δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση και αυτό υπό τις ευλογίες και της Αννίτας Πάνια.

Μάλιστα μένει στο ίδιο σπίτι με τον Νίκο Καρβέλα, ενώ παράλληλα περνά ατελείωτες ώρες κάνοντας παρέα και συνομιλώντας με την Αννίτα Πάνια με την οποία διατηρεί μια πολύ ζεστή φιλία. Αντικείμενο των συζητήσεών τους δεν είναι άλλο αυτό το διάστημα από το ζήτημα του διαζυγίου και κυρίως των απαιτήσεων, οικονομικών και όχι μόνον, που έχει εγείρει η Αννίτα Πάνια εις βάρος του μουσικοσυνθέτη.

Η θέση της Άννας Βίσση είναι εξαιρετικά λεπτή και μέχρι στιγμής έχει επιτύχει να διατηρήσει τις ισορροπίες και τις ίσες αποστάσεις μεταξύ των δύο αγαπημένων της προσώπων, ενώ σύμφωνα και με το περιοδικό Ciao έχει αποφύγει να λάβει θέσει υπέρ του ενός ή του άλλου.

Ωστόσο, οι προσπάθειες της Άννας επικεντρώνονται στο να φέρει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι πιο κοντά ώστε τουλάχιστον να αφουγκραστεί ο ένας τις ανησυχίες του άλλου, με γνώμονα να βρεθεί ένας κοινός τόπος τελικά μεταξύ τους, ένας συμβιβασμός που δεν θα τους οδηγήσει σε μια δικαστική διαμάχη. Η προσπάθεια της Άννας εδώ επικεντρώνεται στο να πειστεί η Αννίτα Πάνια να υπαναχωρήσει, ελαφρώς τουλάχιστον, από κάποιες οικονομικές της απαιτήσεις.

Στην πράξη, η Άννα Βίσση έχει χριστεί ως ένας άτυπος διαπραγματευτής μεταξύ των δύο προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή, ωστόσο μέχρι στιγμής οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι δεν φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε έναν συμβιβασμό, καθώς τόσο η Αννίτα Πάνια δεν υπαναχωρεί στις απαιτήσεις, όσο και ο Νίκος Καρβέλας έχει βάλει τις δικές του κόκκινες γραμμές σε κάποια ζητήματα που ούτε καν θέλει να μπει στην διαδικασία να συζητήσει. Ωστόσο, τους ενώνει ένα καίριο και βασικό δεδομένο, η ύπαρξη του αγαπημένου τους γιου που κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να τον δει να πληγώνεται σε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη.

Αυτός θεωρείται και από τους περισσότερους ότι είναι η αιτία που δεν έχουν προχωρήσει σε απευθείας δικαστική αντιπαράθεση οι δυο τους, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και η έκδοση του διαζυγίου, με την ελπίδα ότι εν τέλει θα βρεθεί η χρυσή τομή, ένας συμβιβασμός που θα άρει τα αδιέξοδα μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζεύγους της showbiz.