Ελένη Φουρέιρα-Σπυράγγελος Λυκούδης: Θερμό επεισόδιο στη Γλυφάδα μπροστά στον κόσμο -Τι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν μοιραίο να γίνει αυτή η συνάντηση, η Αθήνα άλλωστε δεν είναι και τόσο μεγάλη πόλη, ιδιαίτερα για ανθρώπους που κυκλοφορούν στις ίδιες περιοχές.

Εν προκειμένω η περιοχή είναι η Γλυφάδα και οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης.

Η συνάντησή τους, η πρώτη μετά την οριστικοποίηση τους χωρισμού τους, ήταν για πολλούς αναμενόμενη, όχι όμως και τα όσα συνέβησαν σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν παρόντες.

Όλα αυτά έγιναν σε πολυσύχναστο καφέ της Γλυφάδας μπρστά στα μάτια πολλών που κρατούσαν την ανάσα τους, όταν είδαν την τραγουδίστρια να μπαίνει στο μαγαζί, στο οποίο καθόταν ο εφοπλιστής στο οποίο δεν ήταν μόνος, αλλά με ξανθιά καλλονή.

Όπως αναφέρει το ciao, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε με τους τρεις τους να είναι ιδιαιτέρως αμήχανοι,Η Ελένη κοντοστάθηκε και όταν εκείνος δεν την χαιρέτησε αντέδρασε, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα έντονα.

Εκείνος, όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ, θέλησε να την απομακρύνει από το τραπέζι του, λέγοντας της να μην κάνει σκηνή.Το σκηνικό κράτησε για λίγα λεπτά, ώσπου ο Σπυραγγελος εκνευρισμένος ζήτησε από την συνοδό του να φύγουν άρον άρον από το μαγαζί.

youweekly.gr