Οι μοναχικές στιγμές της Φουρέιρα στην Αθήνα και το ξαφνικό ταξίδι – ΔΕΙΤΕ πώς είναι άβαφη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Την ώρα που κανείς δεν ξέρει αν η Ελένη Φουρέιρα χώρισε οριστικά ή όχι από τον Σπυράγγελο Λυκούδη (με την ίδια ούτε να το επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να το διαψεύδει) η τραγουδίστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της τους προβληματισμούς της.

Δημοσιεύοντας μια άβαφη selfie στην οποία ποζάρει φορώντας μπλούζα με την Minnie Mouse, έγραψε:

«Τελικά εγω κ η Minnie Mouse έχουμε μείνει μόνες μας στην άδεια Αθήνα .... Μήπως συμπαντικά γίνεται κάτι λάθος..lathos_apofaseis#monistinathina».

foy1.jpg

Ωστόσο ο προβληματισμός της δεν κράτησε για πολύ, καθώς περίπου μια μέρα μετά, δημοσίευσε στο Instagram της μια φώτο από την θάλασσα, ενώ κάνει διακοπές (δίχως να αποκαλύψει πού πήγε).

Ποζάροντας με μαγιό, και δίχως ίχνος μακιγιάζ, έγραψε:

«Σε ένα λεπτό σε μια στιγμή μπορούν να αλλάξουν όλα ..αρκεί να έχεις την ωριμότητα να συνειδητοποιήσεις ποσό πολύτιμος είναι ο χρόνος .. Ότι αφήνεις για αργότερα μπορεί να μην το ζήσεις ποτέ ... Ζήσε το τώρα .... #vacation».

foy2.jpg

Παράλληλα, ανέβασε και ένα video (δίχως να αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται), όπου κάνει ποδήλατο φορώντας από πάνω το μαγιό της και από κάτω ένα jean σορτσάκι, προσπαθώντας να ανέβει μια ανηφόρα.

ποδηλατο.jpg

star