Πρωτοφανές ΚΡΑΞΙΜΟ της Νανάς Παλαιτσάκη στην Τέτα Καμπουρέλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί η Νανά Παλαιτσάκη και η Τέτα Καμπουρέλη να βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την πρώτη να πει την άποψή της.

Η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από την στήλη της στην εφημερίδα Freddo τα έχωσε κανονικότατα στην Τέτα Καμπουρέλη και ο τίτλος «Η κακοποίηση είναι γένους θηλυκού» σίγουρα πόνεσε.

«Είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να έχει πρόθεση η συγκεκριμένη κυρία να εκποιήσει ο, τι με πολύ κόπο και πολλή δουλειά έφτιαξε στον βωμό της όποιας τηλεθέασης, αν έχει. Θέλω να ξαναδεί, τώρα που ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών, το στιγμιότυπο που μπροστά στον φακό μάλαζε τις θηλές ενός πλαστικού στήθους γυναίκας, θέλω να ξαναδεί το στιγμιότυπο που χόρευε με σορτσάκι τσιφτετέλι και θέλω να ξαναδεί το απόσπασμα της εκπομπής, όταν εξηγεί “πώς το ξυρίζουμε”» έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε: «Είναι εντελώς διαφορετική η αισθητική που προκαλεί η εικόνα μίας νέας γυναίκας που υποστηρίζει την ομορφιά της, χωρίς όμως να εισπράττει ο τηλεθεατής ότι “ικετεύει” για να την προσέξουν. Μερικές φορές νιώθω ότι “ξεπατικώνει την εποχή του μεγάλου σουξέ” της Καίτης Φίνου ως σεξοβόμβας της δεκαετίας του ’80. Σήμερα είμαστε σε άλλη δεκαετία και φοβάμαι μήπως αντί για τρίψιμο, για να μάθουμε πώς γίνονται πιο σκληρές οι ρώγες του στήθους και αντί να φέρει καινούργιες κυρίες στην επιχείρηση της Τέτας, τις απομακρύνει... Εκτός αν θέλει να αφήσει το μαγαζί και να γίνει tv persona»

Πηγή: gossip-tv.gr