Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η πλαστική επέμβαση που έκανε η Μενεγάκη πριν τις διακοπές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι ένα από τα «ωραιότερα κοντινά» της ελληνικής τηλεόρασης.

Είκοσι χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά πράγματα και ελάχιστα πρόσωπα ασκούν τη γοητείας που ασκεί το δικό της πρόσωπο στον τηλεθεατή.

Πανέμορφη, ναζιάρα και με γαλάζια μάτια που μαγεύουν, η Ελένη Μενεγάκη κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου το πρόσωπό της να μη χάσει τη φρεσκάδα του. Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια έχει καλό DNA, αλλά ακόμα καλύτερο…κουμπάρο! Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι ο πλαστικός χειρούργος που ευθύνεται για τα εξαιρετικά πρόσωπα και…μπούστα πολλών διάσημων γυναικών. Ένας γιατρός που όποια αισθητική παρέμβαση κι αν κάνει είναι διακριτική και δεν βγάζει μάτι.

2

Η γνωστή παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το ΛΟΙΠΟΝ, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, έτσι ακολουθεί ότι συμβουλή κι αν της δώσει. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει για την Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε τον Ανδρέα Φουστάνο στο γραφείο του για να κάνει ένα φρεσκαρισματάκι. Βλέπετε, ότι κι αν έκανε στο πρόσωπό της, μπότοξ, νήματα ή υαλουρονικό χρειάζεται να περάσει λίγος καιρός για να φανεί…

3

Γι’αυτό και η Ελένη κάνει μικρές επεμβάσεις ώστε λίγο με την ξεκούραση των διακοπών, λίγο με την δύναμη της κοσμετολογίας και αισθητικής ιατρικής να έρθει τον Σεπτέμβριο και να βγει πιο λαμπερή από ποτέ στα γυαλί.

youweekly.gr