Σε κινούμενη άμμο η Σκορδά. Αδιέξοδο στην Tv και στη ζωή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι μέρες που διανύουμε μπορεί να είναι ημέρες διακοπών για όσους μπορούν… ωστόσο για κάποιους είναι μέρες πανικού.

Η Φαίη Σκορδά όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει πλήρως την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ναι μεν να αποχωρεί μέχρι ώρας αλλά να έχει τον έλεγχο αυτής. Και τι εννοώ;

Η Φαίη μπορεί να λογίζεται ώς ηγέτιδα αλλά τα κενά είναι πολλά. Και έτσι έχει βάλει τον Λιάγκα στο παιχνίδι, ο οποίος ατύπως λειτουργώντας συμβουλεύει την συζυγό του για τις επιλογές της.

Απο την άλλη και η ίδια η Φαίη προφανώς και θέλει την εμπλοκή του Λιάγκα για να του χρεώσει την όποια αποτυχία. Βλέπετε είναι γνωστό πώς η παρουσιάστρια δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη σε κάτι αποτυχημένο. Το χρεώνει.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Τρυφίδου είπε «ναι» με βαριά καρδιά. Η Ελεάννα είναι επι σειρά ετών δημοσιογράφος και μάλιστα πολύ άξια, στενή συνεργάτιδα του Λιάγκα και δεν είχε διάθεση να προχωρήσει χωρίς αυτόν.

Ένα τηλεφώνημα του Λιάγκα ήταν αρκετό. Τώρα σε επίπεδο συνεργατών έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι. Μάλιστα υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν σε άλλα κανάλια και έχουν φτάσει σε σημείο να παρακαλούν συναδέλφους σε εφημερίδες να γράψουν κάτι γι΄αυτούς.

Τραγικό.

Όσο για την Φαίη; Ξέρει καλά ότι βαδίζει σε κινούμενη άμμο. Τα προσωπικά της είναι σε αδιέξοδο και ψάχνουν και οι δυο να βρουν έναν τρόπο να επικοινωνήσουν την απόφασή τους-ότι θα προχωρήσουν αλλιώς- στα media, κι απο την άλλη η εκπομπή χωρίς τον Λιάγκα είναι μια άλλη εκπομπή.

Στις απολαβές της; Επίσης υπάρχει θέμα καθώς τα δεκάρικα τα περσινά σε συνδιασμό με ποσοστά απο τα εμπορικά και τα μηνύματα είναι ένα δύσκολο σενάριο να συνεχιστεί…

Όπως και να χει μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκαθαριστούν πολλά… Οψόμεθα

nassosblog