Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με την οικογένειά της στα Άχλα για τη γιορτή της μικρής Μαρίνας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν όλοι εκεί: η μητέρα της παρουσιάστριας, Ζέτα Μισόκαλου και ο άντρας της Στέλιος, ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής, οι γονείς του Μάκη, Δημήτρης και Λιλίκα Παντζοπούλου, η Λάουρα και η Βαλέρια Λάτσιου!

«Να ζήσει το κοριτσάκι μας να το χαιρόμαστε! Το Μαρινάκι μου γιορτάζει!», έλεγε η Ελένη Μενεγάκη σε όσους την περασμένη εβδομάδα την πλησίαζαν στα Άχλα και κερνούσε τους πάντες με γλυκά, κρασιά και λιχουδιές στο "Όναρ", με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr.

Η γιορτή της Μαρίνας Παντζοπούλου την Κυριακή τιμήθηκε δεόντως από όλη την οικογένεια, τρεις μέρες νωρίτερα που έσπευσε στο συγκρότημα προκειμένου να ευχηθεί “Χρόνια πολλά” στη 16 μηνών κόρη της Ελένης και του Μάκη. Η μητέρα της παρουσιάστριας, Ζέτα Μισόκαλου και ο άντρας της Στέλιος, ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής, οι γονείς του Μάκη, Δημήτρης και Λιλίκα Παντζοπούλου, η Λάουρα και η Βαλέρια Λάτσιου… Άπαντες παρόντες για τη μεγάλη γιορτή που είχε στηθεί με γουρουνόπουλα και κοκορέτσια. Οι οργανοπαίχτες τραγουδούσαν και έπαιζαν από το πρωί…

Ανάμεσά τους και ο ηγούμενος Ευδόκιμος που ευλόγησε το γεύμα εκείνης της μέρας. Ο μοναχός έχει ιδιαίτερες σχέσεις εδώ και περίπου 40 χρόνια με την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου και ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, εκείνος έχει εκφραστεί κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια εκθειάζοντας την για την άψογη συμπεριφορά της τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και στους κατοίκους του νησιού.

Το γλέντι κράτησε μέχρι και το βράδυ εκείνης της μέρας. Η μικρή έτρεχε από αγκαλιά σε αγκαλιά και όλοι είχαν τρελαθεί με τα νάζια, τα καμώματά της αλλά και τους χορούς της.

eleni1

eleni4

eleni2

eleni3

Πηγή: youweekly.gr