Δείτε την Φρόσω Κυριάκου με τον Αργυρό. Τι τρέχει μεταξύ τους;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να μοιραστώ μαζί σας τις αποδείξεις του χθεσινού ρεπορτάζ μου.

Το έκανα διότι δυστυχώς κάποια γατάκια που δέχονται εντολές απο συγκεκριμένα πρόσωπα για να τρολάρουν, προκάλεσαν χθές το θυμικό μου. Κι επειδή τυχαίνει να είμαι παρορμητικός άνθρωπος ελέω χαρακτήρα είπα σήμερα να βουλώσω κάποια στοματάκια.

Για να τα πάρουμε απο την αρχή. Οι δυο τους, η Φρόσω Κυριάκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έσκασαν στο στέκι του Γουγούση μαζί και αποχώρησαν μαζί. Κατα την διάρκεια της παρουσίας της η Φρόσω το απολάμβανε, χόρευε, ζητούσε υποβρύχια απο τον τσεκαδόρο και δεν έφυγε ποτέ δίπλα απο τον Κωνσταντίνο. Η μοναδική φορά που άλλαξε θέση ήταν όταν ο Αρσενίου έσκασε στο τραπέζι και έδωσε μικρόφωνο στον Αργυρό.

Με το σκάσιμο της είδησης χθές… επικράτησε πανικός ανάμεσα στους θαυμαστές του Παντελίδη και του Αργυρού. Πολλοί αποχώρησαν απο τις σελίδες του Κωνσταντίνου ενώ δεν ήταν λίγοι κι αυτοί που μπήκαν στην διαδικασία να εκφραστούν πολύ άσχημα για την επιλογή του τραγουδιστή να βγεί με την μπαργούμαν.

Εννοείται πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην ζωή του. Ωστόσο η παρουσία των δυο στο στέκι προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ακόμη και στην οικογένεια του Παντελή.

Και μπορεί η εικόνα να μην είναι καθαρή… διότι εμείς κάνουμε ρεπορτάζ και δεν στήνουμε φωτογραφήσεις αλλά μπορείτε να καταλάβετε ότι το κορίτσι με τα μαύρα είναι η Κυριάκου και με το λευκό είναι ο Αργυρός…

Όσο για τα τρολάκια; Το νού σας….

nassosblog