Ποια είναι η μεσογειακή καλλονή που παντρεύτηκε ο Τόνι Σφήνος;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τόνι Σφήνος (κατά κόσμον Θάνος Κιούσης) ερωτεύτηκε την Ιωάννα Γραμματικού πριν από δύο χρόνια, όταν εκείνη βρέθηκε στο κοινό παράστασής του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να βρίσκονταν στη Μύκονο για το γάμο της Βραζιλιάνας καλλονής Ana Beatriz Barros και του ελληνοαιγύπτιου μεγιστάνα Karim El Chiaty ωστόσο ακόμα ένας υπέροχος γάμος - έκπληξη έγινε σε άλλο πανέμορφο νησί, στις Σπέτσες.

Ο γαμπρός ήταν ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θάνος Κιούσης, οποίος αποχωρίστηκε τη περούκα του και φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Εκανε τη χάρη, λοιπόν, στους θαυμαστές του να τον δουν επιτέλους χωρίς τη χαρακτηριστική μεταμφίεση με την οποία έχει γίνει διάσημος, ωστόσο άλλη ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η πανέμορφη νύφη, η αγαπημένη του Ιωάννα Γραμματικού.

Η Ιωάννα ήταν απλά εκτυφλωτική μέσα στο υπέροχο νυφικό της, από τη σχεδιάστρια Maria Konidis.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στις Σπέτσες όπου η νύφη έχει εξοχικό σπίτι, μαζί με φίλους και συγγενείς. Ενώ οι μόνες φωτογραφίες που υπάρχουν είναι αυτές που ανέβηκαν στο instagram.

Ποια είναι η πανέμορφη νύφη

Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, ο Τόνι Σφήνος ή ο Θάνος Κιούσης ερωτεύτηκε την Ιωάννα πριν από δύο χρόνια, όταν εκείνη βρέθηκε στο κοινό παράστασής του.

Ιωάννα Γραμματικού-Daily Models

Η Ιωάννα είναι 25 ετών και είναι ένα αριστοκρατικό κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων που κατοικεί στα νότια προάστια, η οποία στέκεται διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της, τον οποίο θαυμάζει πολύ.

Και κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ότι η Ιωάννα είναι μοντέλο.

Το πάρτι του γάμου

Το ζευγάρι έφτασε με βαρκάκι στο πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο.

Και φυσικά στη συνέχεια της βραδιάς ο ανατρεπτικός performer, ντύθηκε «Τόνι Σφήνος» και έδωσε την πιο κεφάτη παράσταση της ζωής του.

thetoc.gr