Κατέβασαν την ταμπέλα της πρώην του ποδοσφαιριστή κι έβαλαν τη φωτογραφία του αρραβώνα τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρεις εβδομάδες μετά το μυστήριο «υπερπαραγωγή» στο Ναύπλιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλάει σε καθημερινή εφημερίδα, για τους λόγους που ώθησαν τον γνωστό ποδοσφαιριστή να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στα media, προκειμένου να κρατήσει μακριά τους paparazzi, αλλά και για τα σχόλια που εισέπραξε για το περιβόητο στέμμα.

Το μοντέλο αποκαλύπτει επίσης για πρώτη φορά παραλειπόμενα από το γαμήλιο πάρτι, το οποίο, λόγω βροχής, άλλαξε χώρο τελευταία στιγμή για να μεταφερθεί σ' ένα κέντρο, όπου λίγα βράδια νωρίτερα τραγουδούσε μια παλιά σχέση του γαμπρού, η Σάσα Μπάστα!

«Κάναμε τα ασφαλιστικά μέτρα επειδή θέλαμε να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή τη δεδομένη στιγμή. Ο,τι “ανεβάζουμε” εγώ και ο Παναγιώτης στα social media αποτελεί δικό μας τρόπο έκφρασης και δεν μας ενοχλεί να αναπαράγεται. Εκείνη την ημέρα, όμως, θέλαμε να τη χαρούμε μόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, κυρίως για να προστατεύσουμε την κόρη μας» εξηγεί η Ζέτα. «Ο Πάνος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι του άρεσε να προβάλει την ιδιωτική του ζωή, κάτι που δεν ισχύει. Στον γάμο μού είπε: “Κάνε ό,τι θες, κάν' το όπως θες, αλλά κράτα το για μας”. Εγώ, βέβαια, ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με όλο τον κόσμο, αλλά ακούω και τον άντρα μου» συνεχίζει. Το περιβόητο στέμμα της ξένισε πολλούς, προκαλώντας ειρωνικά σχόλια. «Την κρυστάλλινη κορόνα την παρήγγειλα από τη Σιγκαπούρη. Ηταν το δώρο της αδελφής μου για τον γάμο. Περίμενα πως θα ακούγονταν σχόλια.
Και τι δεν είπαν, πως κάναμε τον γάμο της Αποκριάς, ότι ξαφνικά την είδα... βασίλισσα! Εγώ, όμως, έτσι είχα φανταστεί τον γάμο μου από μικρή. Πάντοτε περίμενα τον πρίγκιπα που θ' άλλαζε τη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να κυλάει βασιλικό αίμα στις φλέβες σου για να αισθανθείς βασίλισσα. Σημασία έχει να σε κάνει ο άλλος να αισθάνεσαι έτσι. Κι έμενα ο Πάνος με κάνει να νιώθω βασίλισσα κάθε μέρα με την αγάπη του» σημειώνει η Ζέτα.

Το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού ήταν επεισοδιακό. «Είχαμε κανονίσει να κάνουμε τη δεξίωση σ' ένα κτήμα, αλλά λόγω ξαφνικής αλλαγής του καιρού χρειάστηκε να βρούμε άλλον χώρο. Μεταφέραμε τη δεξίωση σ' ένα νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, στο οποίο μία εβδομάδα πριν είχαν τραγουδήσει ο Πάνος Καλίδης και η Σάσα Μπάστα. Φυσικά, κατεβάσαμε την ταμπέλα με την αφίσα των καλλιτεχνών και ανεβάσαμε στη θέση της μια δική μας με τη φωτογραφία του αρραβώνα μας» αποκαλύπτει η Ζέτα.

Τα... ευτράπελα συνεχίστηκαν και στη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού, που κράτησε έως τα ξημερώματα. «Πάνω σε κάθε τραπέζι υπήρχαν μια σαμπάνια, μια βότκα και ένα ουίσκι. Μετά το φαγητό, άρχισε το γλέντι, που κράτησε μέχρι το πρωί.
Κάποια στιγμή ο Πάνος άρχισε να ανοίγει τη μία σαμπάνια μετά την άλλη. Κάποιοι άλλοι τον μιμήθηκαν και πάνω στο κέφι έγιναν και σπασίματα, με αποτέλεσμα εκείνος να σκίσει λίγο το φρύδι του με τα γυαλιά κι εγώ το πόδι μου. Φύγαμε για το γαμήλιο ταξίδι σημαδεμένοι».

Πηγή: gossip-tv.gr