Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έπρεπε να είχα παντρευτεί τον…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φέτος η Αλίκη συμπλήρωσε 20 χρόνια που δεν είναι κοντά μας.

Η Ελληνίδα σταρ όλων των εποχών εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να μας απασχολεί όσα χρόνια και να περάσουν. Η προσωπική της ζωή στο πλευρό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ σχολιάστηκε εδώ και αρκετές δεκαετίες από όλα τα Μέσα.

Μάλιστα ο γιος τους, Γιάννης κλήθηκε αρκετές φορές να δώσει απαντήσεις για θέματα ακόμη που δεν γνώριζε και ο ίδιος για το παρελθόν της μητέρας του.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που ήρθε στην επιφάνεια αρκετά χρόνια μετά έφερε στο φως μια επιθυμία της Αλίκης που ελάχιστοι γνώριζαν:

“Σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εκείνη την περίοδο τα πράγματα μεταξύ τους ήταν πολύ άσχημα. Τσακώνονταν κάθε μέρα και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον πως είχε βάλει τρίτο πρόσωπο στη ζωή του. Ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια. Ένεκα αυτής της κατάστασης, η Αλίκη σε κάποια βόλτα που κάναμε με το αυτοκίνητό μου είχε πει πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τη ζωή της και στη συνέχεια μου εξομολογήθηκε πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν ήρεμη και καλά”.

Την παραπάνω αποκάλυψη Έκανε η φίλη και συνάδελφος της Αλίκης Χαριτίνη Καρόλου.

Tromaktiko