Η αλήθεια για την αποχώρηση Καβατζίκη. Οι ίντριγκες του τσαμπατζή και οι κακίες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν και το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει, μετά την Μαρία Ηλιάκη πιθανότατα και ο Άρης Καβατζίκης βρίσκεται εκτός «Πρωινού ΑΝΤ1» την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

 

Όχι γιατί τον έδιωξαν όπως έσπευσε χαιρέκακα να διαδώσει αργά χθες το απόγευμα στέλεχος αντίπαλου μέσου από αυτό που διευθύνει ο Καβατζάκης και το οποίο ειδικεύεται εκτός από τις ίντριγκες και τις μηχανοραφίες στην εμφύτευση και τις μελιτζανί βαφές μαλλιών.

 

Τον Καβατζίκη λοιπόν δεν τον «φύγανε» αλλά φεύγει μόνος του μην αντέχοντας τα όσα παίζονται εις βάρος του από την αρχή της προηγούμενης τηλεοπτικής περιόδου.

 

Και δεν έχουν να κάνουν ούτε με τον Λιάγκα, ούτε με την Σκορδά, ούτε με κάποιον άλλο συντελεστή της εκπομπής ή και στέλεχος του καναλιού. Έχουν να κάνουν με πιέσεις που άσκησε και τις διαβολές που έσπειρε πρόσωπο που έχει σχέση με τον ευρύτερο όμιλο ΑΝΤ1 και το οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να χωνέψει ότι ο αξιοπρεπέστατος δημοσιογράφος βρισκόταν στην καρέκλα στην οποία θα έπρεπε δικαιωματικά να βρίσκεται ο ίδιος/η ίδια (το φύλλο δεν έχει καμία σημασία, μόνο οι ψυχές των ανθρώπων που διαχωρίζονται σε καλές και κακές).

 

Το πρόσωπο αυτό λοιπόν μετά τις χθεσινές επινίκειες κραυγές – νιαουρίσματα στη συγκεκριμένη περίπτωση – διαδίδει πως θα αντικασταστήσει τον Καβατζίκη στο πάνελ του «Πρωινού». Αλήθεια τόσο γρήγορα ξέχασε τα παρακάλια και τις εξυπηρετήσεις στην ξανθιά «κολλητή» προκειμένου να είναι μαζί της το επόμενο Φθινόπωρο στην εκπομπή;

 

Θα συμβουλεύαμε να κρατά μικρό καλάθι καθώς οι εξελίξεις όχι μόνο στα κανάλια αλλά και στα έντυπα μέσα ενημέρωσης τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και φρόνιμο θα ήταν σε πρώτη φάση να διατηρήσει τα κεκτημένα ήτοι τα 1.100 ευρώ που αναφέρει ως μισθολογικές απολαβές προκειμένου να τραπεζώνεται τσάμπα και να κάνει free διακοπούλες…

 

nassosblog