Οι δύσκολες ώρες της Σταματίνα Τσιμτσιλή και η απογοήτευση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αγχώθηκε, στενοχωρήθηκε και έκλαψε. Ανάκτησε όμως τις δυνάμεις και κατάφερε να φτιάξει την όμορφη οικογένεια που έχει τώρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δύο κόρες τις οποίες λατρεύει τη Νάγια και τη Μαίρη, πριν όμως τις αποκτήσει είχε δύο αποβολές που στέκονταν εμπόδιο στη μεγάλη επιθυμία της να γίνει μαμά. Η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε με ειλικρίνεια την επίπονη εμπειρία της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People. 

«Στις δυσκολίες, όσο δυνατός κι αν είσαι, μοιραία υπάρχουν στιγμές που θα απογοητευτείς, θα στενοχωρηθείς και θα αισθανθείς ένα τεράστιο βάρος. Το θέμα είναι αυτό το διάστημα να μην κρατήσει πολύ και να μην αφήσεις αυτό το αρνητικό συναίσθημα να σε πλακώσει μέχρι τελικής πτώσης.



"Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. 
Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και τη θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο. Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους"

Κατά τη διάρκεια της δύσκολης εκείνης περιόδου είχε δίπλα της το σύζυγό της Θέμη Σοφό ο οποίος δεν την άφησε καθόλου από το πλευρό του. «Η σχέση μας δεν κλονίστηκε, καθώς εκεί φαίνεται η κατανόηση ενός συντρόφου, που θα κάνει πίσω σε μερικά πράγματα, θα λειτουργήσει πυροσβεστικά και θα αγκαλιάσει τους φόβους σου» λέει η Σταματίνα.



Eκτός όμως από αφοσιωμένος σύζυγος ο Θέμης Σοφός είναι και υπέροχος πατέρας. «Οι μικρές τον κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τους έχει τρελή αδυναμία. Είναι τρυφερός και γλυκός πατέρας. Επιπλέον, είναι από τους μπαμπάδες που έχει ξενυχτήσει όταν οι μικρές ήταν άρρωστες και συμμετείχε πάντα ενεργά στο μεγάλωμά τους».

Πηγή: tlife.gr