Σπάει τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου – Tι αποκαλύπτει για τη δικαστική διαμάχη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μίλησε η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, η Στέλλα Τσιάτσιου, η οποία αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχουν, “έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης”, όπως χαρακτηριστικά είπε, για έναν πύργο που είχαν αγοράσει μαζί στη Ρουμανία.

«Ένα πανέμορφο κτίριο με το οποίο ασχολήθηκα πολλά χρόνια για την ανακαίνισή του. Αυτό υπάρχει, απ’ όσο ξέρω δουλεύει, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω. Ναι, προς το παρόν το διαχειρίζεται ο κύριος Μανθόπουλος. Αυτό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Είναι ένα οίκημα που αγοράστηκε με κοινά χρήματα. Ασχολήθηκα σχεδόν δύο χρόνια, γιατί όταν αγοράστηκε ήταν ερείπιο. Ένας ερημωμένος πύργος.

Μου έχει απαγορεύσει την είσοδο και με πολύ άκομψο τρόπο κι εκεί θύμωσα. Δεν ήταν μόνο αυτό που είπε, ήταν και ο τρόπος που το είπε κι εκεί θύμωσα. Είναι από τις λίγες φορές που θύμωσα τόσο πολύ με τον Αίαντα για κάτι που δεν είχε να κάνει με τα παιδιά, είχε να κάνει με τον τρόπο του. Θα ακουστεί χαζό, αλλά δεν ξέρω πώς είναι οι σχέσεις μας σήμερα. Τον αγάπησα και τον ερωτεύτηκα πάρα πολύ και εξακολουθώ να νοιάζομαι γι’ αυτόν. Δεν είμαστε δύο ξένοι, όπως του αρέσει να λέει».

[g_youtube v="JmLB8etGGes"]

zappit