Νωαίνα: Ο θάνατος του πατέρα μου σχετίζεται και με κάτι που έμαθε για εμένα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Νωαίνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» όπου για πρώτη φορά αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην απώλεια του πατέρα της, μόλις έναν μήνα προτού συμμετάσχει στο X Factor, ενώ μιλά και για το πως η ίδια σχετίζεται με την επιδείνωσή της υγείας του. Όπως φαίνεται ο θάνατός του εν μέρει συσχετίστηκε με κάτι που έμαθε για την κόρη του....

«Ένα μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχασα τον πατέρα μου ξαφνικά. Κάποια γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με εμένα επηρέασαν αρνητικά στην υγεία του. Κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό σ’ εμένα και όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου. Από τη στενοχώρια επιδεινώθηκε η υγεία του και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του».

Και συνεχίζει: «Kάποιοι άνθρωποι μου έκαναν ζημιά και με διέσυραν αδίκως για να αποκρύψουν δικά τους δεδομένα που μπορεί να γνώριζα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστεί η υγεία του πατέρα μου από αυτό».

Τέλος η τραγουδίστρια αποκάλυψε την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα της: «Tου υποσχέθηκα πως μπορεί να έχω μείνει μόνη μου αλλά θα παλέψω για την αλήθεια μου και για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Στην τελική κατάλαβα ότι οι άνθρωποι κάνουμε πράγματα που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε το αντίκτυπο που έχουν στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν άνθρωποι που αγάπησα θέλω να πιστεύω πως ότι έκαναν δεν ήταν με πλήρη επίγνωση των συνεπειών. Στο τέλος της μέρας αυτό που λέω είναι “καλή καρδιά!”».