Άγριο κράξιμο στη Φουρέιρα για τα MAD: «Άλλο Μαντόνα κι άλλο Κουλαντόνα» – Αντιγραφή το φόρεμά της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρελό «κράξιμο» στην Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD, ρίχνει πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το φόρεμα που έβαλε είναι αντιγραφή παλιότερου σχεδίου!

Δημοσιεύοντας φωτογραφία της τραγουδίστριας από την τελετή απονομής και του μοντέλου Άνια Ρούμπικ από gala το 2012, ο Βασίλειος Κωστέτσος άστραψε και βρόντηξε, τόσο για την Ελένη, όσο και για την Oyrania Kay η οποία έφτιαξε τη λευκή αποκαλυπτική δημιουργία.

«Σε αυτά τα Ελλαδιστάν βραβεία το κακοραμμένο τσιτάκι & η κόπια έδωσαν ρέστα! (….) Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποιου κόπια Είναι! Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Ούτε σαφώς έχω κάτι με την Φουρέιρα η οποία μου είναι κατά τα άλλα πολύ συμπαθής! Άσχετα, βέβαια, του ότι θα έπρεπε να είναι πιο ενημερωμένη από τον “περίγυρό” της για το τι φοράει», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στα social media, ο σχεδιαστής και καταλήγει: «βρίσκω τραγικό ότι μια ζωή μόδα δεν θα υπάρξει στην Ελλάδα γιατί η ξενομανία και η λατρεία της αντιγραφής μονοπωλούν σε όλους τους τομείς… Ας πάνε στα χωριά τους όλοι αυτοί που το παίζουν σχεδιαστές και σχεδιάστριες και ας αφήσουν αυτή τη χώρα να πάει μπροστά».

Αποκαλύπτοντας πως το λευκό φόρεμα της Ελένης που συζητήθηκε πολύ είναι αντιγραφή από δημιουργία του Anthony Vaccarello, ο Βασίλειος καταλήγει: «άλλο Madonna κι άλλο… Κουλαdonna»!

efdas.png.pagespeed.ce.-fd06lDlRw.png

star