Σοκ: Γλίτωσε απο βέβαιο θάνατο ο Χολίδης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Χρήστος Χολίδης μαζί με τον σκηνοθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη και την ομάδα παραγωγής, ταξίδεψαν πρίν απο λίγες μέρες στην Σκόπελο προκειμένου να γυρίσουν εκεί το βίντεο κλίπ του νέου τραγουδιού που φέρει τον τίτλο «μη μου ζητάς» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

Όμως εκεί την δεύτερη μέρα των γυρισμάτων όλα γύρισαν τούμπα. Όμηροι της τεχνολογίας δούλεψαν με drone. Το ελικοπτεράκι αυτό που φέρει κάμερα και εξασφαλίζει πανοραμικά πλάνα του χώρου.

Δυστυχώς μια απότομη πτώση της τάσης της μπαταρίας προκάλεσε αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες το λογισμικό του συγκεκριμένου μηχανισμού όταν «νιώθει» ότι πέφτει η μπαταρία απο μόνο του προσγειώνεται στο σημείο απογείωσης. Έλα όμως που το σημείο ήταν στον γκρεμό δίπλα στο εκκλησάκι που φαίνεται στην φωτογραφία που Χρήστου με το καπέλο; Ο μηχανισμός προσγειώθηκε μέν αλλά σε ένα κλαδί πάνω στον γκρεμό.

Ο Χρήστος χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε στο σημείο θεώρησε ότι μπορεί να φτάσει το drone εξαιτίας του μεγάλου κορμιού του και έκανε κάτι τρελό. Κρεμάστηκε με το ένα χέρι απο σκουριασμένα κάγκελα με τον γκρεμό κάτω απο τα πόδια του και τους συνεργάτες του να ουρλιάζουν να σταματήσει. Κατάφερε την τελευταία στιγμή να πιάσει το μηχάνημα, όπως και την τελευταία στιγμή να σώσει την ζωή του μιας και το σημείο που κρατιόταν λίγη ώρα μετά λύγισε και έπεσε. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν…

Τα χουμε πεί. Ξεροκέφαλος… απο μικρός. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος ρε

nassosblog