Σπάνιες φωτό: Ο Έλληνας τραγουδιστής πήγε για μπάνιο με τις κόρες του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει!

Λίγο η ζέστη, λίγο η διάθεση της εποχής, δεν ήθελε και πολύ ο Πάνος Καλλίδης για να πάρει τα μικρά του ζουζούνια και τη σύντροφο του Λεάννα Μάρκογλου και να ξεχυθούν στις θάλασσες και στις αμμουδιές!

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly τσάκωσε την οικογένεια Καλλίδη στην παραλία της Βάρκιζας. Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, τη Λεάννα, την 5χρονη Νίνα και την 4 ετών Δήμητρα, πήγαν για το πρώτο τους μπάνιο. Εκεί, ο μπαμπάς έδειχνε στις κόρες του πως να κάνουν ακροβατικά κόλπα μέσα στη θάλασσα και όταν βγήκαν από το νερό έφτιαξαν όλοι μαζί πυργάκια στην άμμο!

Σε αυτές τις φωτογραφίες είχαμε την ευκαιρία να δούμε πόσο μεγάλωσαν οι κόρες του τραγουδιστή, ο οποίος αποφεύγει τις οικογενειακές φωτογραφίσεις. Μεγάλος απών, βέβαια, από αυτή τη μίνι οικογενειακή απόδραση στη θάλασσα ο μικρός τους «πρίγκιπας», ο 3χρονος γιος τους Άρης, που έμεινε με τη γιαγιά του στο σπίτι εξαιτίας μιας ίωσης. Την ίδια στιγμή, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά ενσταντανέ, ο έρωτας του Πάνου Καλλίδη με τη make up artist σύντροφό του καλά κρατεί, αφού και οι δύο μετά από 11 χρόνια σχέσης, αφού ακόμη δεν έχουν παντρευτεί, δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι.

Είναι χαζομπαμπάς: Ο Έλληνας τραγουδιστής πήγε για μπάνιο με τις κόρες του!

Είναι χαζομπαμπάς: Ο Έλληνας τραγουδιστής πήγε για μπάνιο με τις κόρες του!

marymary