Η αλήθεια για το κόψιμο στη Σύρο, ο Μένιος και τα λεφτά της Κορομηλά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εξελίξεις όπως σας γράψαμε πριν από δυο μέρες είναι πολλές.

Μετά το απότομο κόψιμο του Bravo Ρούλα ήρθε η απόφαση της διοίκησης να στηθεί εκπομπή με τον Φουρθιώτη, μια απόφαση που τελικώς ματαιώθηκε.

Όχι από τον Δήμο Σύρου όπως γράφτηκε αλλά από σχετική επιστολή του καναλιού προς τον Δήμο για αναβολή της παραγωγής.

Σύμφωνα με την επιστολή παρατηρήθηκε μεγαλύτερο κόστος απ’ ότι το πρώτο προβλεπόμενο-για το show που θα αντικαθιστούσε το Bravo Ρούλα- με αποτέλεσμα ο σταθμός ν΄αποφασίσει να ακυρώσει τα πάντα στο νησί έχοντας ώς πρώτη προτεραιότητα την εξασφάλιση των οικογενειών που λειτουργούν για το κανάλι και όχι τα έξοδα για την παραγωγή εντυπώσεων και μόνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας την εισήγηση για την αναβολή του show την έκανε ο Φουρθιώτης σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του καναλιού.

Την ίδια ώρα ακούστηκε έντονα πώς το κανάλι άφησε απλήρωτους τους συνεργάτες της Κορομηλά και την ίδια. Αυτό είναι ψέμα.

Η Κορομηλά σύμφωνα με το συμβόλαιό της είχε συμφωνήσει να πάρει ένα μέρος της αμοιβής της μετά τις 17 Απριλίου- όπως και έγινε -και τα υπόλοιπα σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Όσο για την ομάδα της; Ο Περρης είχε υπογράψει να πάρει όλα τα χρήματα μετά το πέρας των επτά εκπομπών-και όχι μετά από δυο shows όπως είπε σε συνεντεύξεις για να δικαιολογήσει το άκυρο από την Κορομηλά- ενώ οι συνεργάτες που έκλεισαν να πληρώνονται κάθε μήνα σήμερα στις 17.00 πληρώθηκαν μέχρι τελευταίου ευρώ.

nassosblog