ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κατάθεση μέσα από τη Λέσχη που «καίει» τη Φρόσω

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θυμόσαστε εσείς που με διαβάζετε ότι πρώτοι από δω μέσα μοιραστήκαμε μαζί σας την πληροφορία ότι δυο καταθέσεις μέσα από την Λέσχη φέρνουν την ανατροπή στην υπόθεση;

Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να δουν την μια από αυτές… Νιώθω την ανάγκη να αφιερώσω το ρεπορτάζ αυτό σε όλους εκείνους που μας χαρακτηρίζουν αναξιόπιστους, και πολλά ακόμη συμπαθητικά. Όπως ότι δεν διασταυρώνουμε αυτά που γράφουμε και άλλες χοντράδες και παπαριές.

Η κατάθεση λαμβάνει χώρα στις 20 Μαϊου. Τρείς μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον Παντελή ο Χριστόφορος Τσαντούλας αποκαλύπτει όσα έζησε μέσα στην Λέσχη αλλά και τον διάλογο που είχε με την Φρόσω Κυριάκου. Ένας διάλογος και μια κατάθεση που προφανώς οδήγησε την μητέρα του Παντελή πρίν από μερικές ώρες στον Εισαγγελέα.

Τι αναφέρει στις διωκτικές αρχές ο Χριστόφορος; « Ρε Φρόσω για καλό και για κακό μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητο; Η Φρόσω μου κούνησε καταφατικά το κεφάλι της κι εγώ επανέλαβα την ίδια ερώτηση παίρνοντας την ίδια καταφατική απάντηση. Μου έδωσε να καταλάβω ότι θα οδηγούσε το αυτοκίνητο. Κατά την αποχώρηση ο Παντελής φαινόταν ότι είχ πιεί και μάλιστα πολύ. Δεν παραπατούσε αλλά δεν ήταν νηφάλιος. Δεν είδα πως μπήκαν στο αυτοκίνητο ούτε ποιος οδήγησε».

Σας τα γράφαμε… από τότε… και σήμερα επιβεβαιωνόμαστε. Ο τίτλος τότε: « Καταθέσεις τώρα. Ανοίξαν τα στόματα. «Οδηγούσε η Φρόσω όχι ο Παντελής».» Ψάξτε να βρείτε το λίνκ διότι αξίζει τον κόπο. Αξίζει να δείτε για παράδειγμα πότε δίνει κατάθεση ο Χριστόφορος-20 Μαϊου- και πότε γράφουμε το θέμα. Στις 20 Μαϊου. Αξίζει να δείτε την ημερομηνία και όσα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ειπώθηκαν τότε στην κατάθεση… του

Πηγή: nassosblog