ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; «Προσπαθώ να αποφύγω τους φανς μου γιατί πολλές φορές μυρίζουν οι μασχάλες τους»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Κάθε μέρα με πλησιάζουν περισσότεροι από διακόσιοι άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου».
 
 

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως δεν θέλει, ειδικά το καλοκαίρι, να τον πλησιάζουν οι φανς του, επειδή μυρίζουν οι μασχάλες τους.

xortareas

Πόσα ερωτικά μαντζούνια υπάρχουν;

Εξαρτάται από την περίπτωση που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν σεξουαλικά φίλτρα που βοηθούν στη λίμπιντο, σεξουαλικά αρώματα που τα φοράς και δεν μπορεί ο άλλος να σου αντισταθεί, διάφορα ερωτικά φίλτρα για να φέρεις ξανά κοντά σου τον σύντροφο σου. Υπάρχει βέβαια και το μανόγαλο. Είναι το γάλα που παίρνουμε στη γέννα. Όπως δεν μπορεί να χωρίσει η μάνα από την κόρη, έτσι δεν χωρίζει ποτέ και το ζευγάρι χρησιμοποιώντας το μανόγαλο. Φέρνω επίσης τυχερά κόκαλα νυχτερίδας από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο τέτοιο φίλτρο;

Όχι, γιατί δεν μου χρειάζονται. Εμένα πουλάει η μούρη μου, αγάπη μου. Πουλάει η προσωπικότητα και ο αέρας μου. Όποιον θέλω τον έχω για σύντροφο. Βγαίνω έξω στον δρόμο και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναγνωρίζει τον Νίκο Χορταρέα. Είμαι ένα μέντιουμ σταρ και μακάρι να ήταν όλοι σαν εμένα. Κάθε μέρα με πλησιάζουν περισσότεροι από διακόσιοι άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου. Προσπαθώ να τους αποφύγω γιατί ειδικά το καλοκαίρι ιδρώνουν και μυρίζουν οι μασχάλες τους. Πολλές φορές δεν θέλω καν να με ακουμπούν, αλλά τι να τους κάνω! Είναι φανς!