Shaya για Hi-5: «Εμείς δεν χωριστήκαμε από μόνες μας, μας χώρισε η…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για το ξεκίνημα της αλλά και για την διάλυση του συγκροτήματος Hi-5 μίλησε η Shaya σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Όλα Καλά».

Έκανε την αρχή δοκιμάζοντας την τύχη της στις auditions του talent show, Pop Stars, και κατέληξε μέλος ενός πετυχημένου γυναικείου νεανικού συγκροτήματος, το οποίο κέρδισε το κοινό από τις πρώτες του εμφανίσεις. Κάποια στιγμή τα πέντε κορίτσια χωρίστηκαν και η Shaya επέλεξε τον δρόμο της solo καριέρας.

«Ξεκίνησα από ένα παιχνίδι το Pop Stars, για καλή μου τύχη σε πολύ καλή περίοδο της ζωής μου. πρέπει να ήμουν 19 όταν πήγα εκεί για οντισιόν και έμαθα πάρα πολλά πράγματα γιατί ήμουν στο ξεκίνημα μου. Γενικά είναι δύσκολο. Όταν πας σε ένα παιχνίδι και βάζουν μαζί άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν είναι φίλοι και το μόνο που τους δένει είναι το όνειρό τους να ζουν από τη μουσική, είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα πετύχει πάντα το «μαγείρεμα». Ήμασταν εξαίρεση, εμείς δεν χωριστήκαμε από μόνες μας, μας χώρισε η εταιρεία, γιατί σταμάτησε η ελληνική παραγωγή της εταιρείας και μείναμε αυτομάτως από εταιρεία», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

[g_youtube v="wYoGgzy7Xq8"]

peoplegreece