Συμβαίνει τώρα: Στην Γ.Α.Δ.Α γνωστό μοντέλο. Καταθέτει μήνυση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας γράψαμε εδώ και βδομάδες ότι η ιστορία αυτή βρωμούσε. Και βρωμούσε πολύ.

Αποδείχτηκε με στοιχεία, ότι το κορίτσι αυτό έπεσε θύμα μιας απίστευτης δυσφήμησης. Κι αυτό διότι ο δικηγόρος της Στέλιος Σούρλας μετά από έρευνα βρήκε το καθαρό βίντεο από το παρελθόν, στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι η Ιωάννα Μπουλιέρη ΔΕΝ είναι εκείνη που συμμετείχε σε ένα ερωτικό πάρτι με τρείς συντρόφους.

Σήμερα τόσο το μοντέλο αλλά και ο δικηγόρος της βρέθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Παράλληλα ο δικηγόρος της έστειλε εξώδικό σε όλα τα μέσα που αναπαρήγαγαν την ιστορία από την Κύπρο προκειμένου να αναιρέσουν τα όσα γράφτηκαν και χρέωναν στο μοντέλο τον τίτλο της «πρωταγωνίστριας».

Η ίδια η Ιωάννα μιλώντας στο blog μας αφού ευχαρίστησε τον δικηγόρο της για την δουλειά πρόσθεσε: «Αισθάνομαι δικαιωμένη. Γνώριζα από την αρχή ότι δεν ήμουν εγώ. Αλλά στην Ελλάδα και στην Κύπρο πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και αυτό συνέβη. Θα πληρώσουν όσοι ευθύνονται γι΄ αυτό. Δεν παίζει κανείς με την αξιοπρέπεια μου. Τόσο την δική μου αλλά και της οικογενείας μου».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δικηγόρος της Στέλιος Σούρλας: «Πρόκειται για καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμηση. Βρήκαμε από το παρελθόν το βίντεο. Βίντεο στο οποίο φαίνονται τα χαρακτηριστικά της κοπέλας. Και η κοπέλα δεν είναι η πελάτισσα μου. Τόσο αυτό αλλά και το γεγονός ότι το «υλικό» έχει ανέβει σε ιστοσελίδα πορνό περιεχομένου πριν από πολύ καιρό, μαρτυρούν πώς πρόκειται για προσπάθεια σπίλωσης. Θα πληρώσουν όλοι. Η αστυνομία μας διαβεβαίωσε ότι θα βρει τον ηθικό αυτουργό».

nassosblog