Η αλήθεια για την παρουσιάστρια και τα sms στα χέρια του Σιανίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Nα τα βλέπεις αυτά Χάρη. Που κάνεις εξυπηρετήσεις σε τζαμπατζούδες… και νομίζεις ότι είναι και φίλες σου.

Χάρηκα για πρώτη φορά τον Σιανίδη σήμερα στο πρωινό του Αντ1. Και τον χάρηκα καθώς για πρώτη φορά δεν έδειξε να φοβάται κανέναν και τίποτε.

Έδειχνε πιο ώριμος από ποτέ. Και ξέρετε γιατί; Διότι ανήκει σε εκείνους που μπορεί στην αρχή της καριέρας του να ζούσε για να προκαλεί… ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων εξελίχτηκε.

Έδιωξε πολύ μπλέμπα από δίπλα του… τράβηξε έναν δικό του μοναχικό δρόμο… μακριά από καζάνια και «φοφίκο». Πλέον έχει ιδιόκτητο γραφείο μετά από χρόνια δουλειάς και πληρώνει και υπάλληλους σε μια πτωχευμένη αγορά.

Οι μυημένοι ξέρουν. Ο Χάρης λοιπόν σήμερα αποκάλυψε κάτι που έζησε με ένα από τα μεγαλύτερα ψώνια που κυκλοφορούν στην Ελληνική τηλεόραση.

Και τι έκανε; Πήρε εντολή από τον επιχειρηματία να «κάψει» το πρώτο τραπέζι- που το είχε δώσει ο κορυφαίος Έλληνας pr manager δωρεάν- επειδή μια μεγάλη παρέα από το εξωτερικό αναμένετο να κάνει πολύ μεγάλο λογαριασμό στο μαγαζί.

Ο Χάρης εξασφάλισε παρά την πίεση άλλο τραπέζι στην παρουσιάστρια η οποία δυσανασχέτησε τόσο πολύ που βγήκε έξω από το μαγαζί… φώναζε… και έστελνε συνεχώς μηνύματα στον Χάρη. Μηνύματα ειρωνικά όπως «Η στήριξη θα είναι αμοιβαία» «Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Είμαι η… όφειλες να είσαι έξω και να με υποδεχτείς».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης έχει κρατήσει τα μηνύματα στα οποία βεβαίως και απάντησε με επαγγελματισμό χωρίς να δώσει συνέχεια στην λαϊκουρία της παρουσιάστριας.

Τι είναι αυτά ρε; Πόσο καιρό ακόμη θα την ανέχεστε εσείς εκεί… στα προάστια της

nassosblog