Δείτε την ΚΟΥΚΛΑΡΑ κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μαρία είναι το κορίτσι του μπαμπά αλλά μένει τελικά, με την μαμά της στην Καλλιθέα.

Στα 22 της χρόνια έχει ήδη για διαβατήριο την πρώτη της εμφάνιση τηλεοπτικά, στην θρυλική σειρά «Μάγισσες της Σμύρνης» ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Κατίνας σε νεαρή ηλικία.

Από τότε πολλά άλλαξαν, μπήκε σε μια σχολή οργάνωσης συνεταιρισμών στο Μεσολόγγι, πήρε το φοιτητικό πάσο και ύστερα έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο και στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Τελικά πέρασε στο δεύτερο, με καθηγητή τον μπαμπά της τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο, αλλά άλλαξε τμήμα γιατί όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town «είναι δύσκολο να διδάξεις υποκριτική στο παιδί σου ή εγώ να βλέπω τον πατέρα μου να μου κάνει παρατηρήσεις»

Η συζήτηση όμως πάει στην διάσημη μαμά της και δεν είναι άλλη από την αγαπητή σε όλους «Ζουμπουλία», του «Παραπέντε»

«Μπορεί οι γονείς μου να χώρισαν, αλλά συνέχισαν να μένουν και οι δύο στην ίδια περιοχή. Η βάση μου λοιπόν ήταν το σπίτι της μητέρας μου, αλλά πήγαινα πολύ συχνά στο σπίτι του μπαμπά μου .

Δεν είναι δηλαδή ότι μου έλειψε η πατρική φιγούρα,λόγω του χωρισμού και όλα αυτά. Καμία σχέση.

Έχω την πιο τέλεια μαμά του κόσμου. Με ρωτούν συνέχεια αν είναι τόσο εξωστρεφής όσο η Ζουμπουλία. Αυτό το «Ζουμπουλία» το ακούω συνέχεια από τους πάντες.

Ακόμη και για μένα δεν λένε « η κόρη της Κωνσταντινίδου», αλλά η κόρη της «Ζουμπουλίας».

Η Μαρία Χάνου παρόλο που είναι παιδί δύο διάσημων ηθοποιών, δεν τα βρήκε όλα εύκολα στην καριέρα της: «Έχω πάει σε οκτώ οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , δεν με πήραν σε καμία»

Ενώ τονίζει ότι δεν της αρέσει να χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας της για να παίρνει τις δουλειές.

«Δεν το κρύβω,αλλά δεν θα βγω και με την ταμπέλα. Να πάω και τι να πω δηλαδή, «Γεια σας είμαι η κόρη της Κωνσταντινίδου;» Δεν βρίσκω κανένα λόγο.

Ξέρω ότι αν το πω θα είμαι σε πλεονεκτική θέση, από τα υπόλοιπα 200 παιδιά που είναι εκεί για να πάρουν μια δουλειά. Θέλω να σταθώ στα δικά μου πόδια, για να τα καταφέρω με την αξία μου».

Η νεαρή ηθοποιός μιλά για την βοήθεια των γονιών της και το ρόλο που έπαιξαν στο ξεκίνημα της καριέρας της, ως ηθοποιός « Έχουν φέρει πολύ κόσμο να με δει στο θέατρο, ηθοποιούς και σκηνοθέτες.
Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη βοήθεια. Δεν θέλουν να «μιλήσουν» συστημένα κάπου για μένα . Τι να πουν; «Να σου φέρω να δεις την κόρη μου;»

Τους έχω πει κι εγώ : «Δεν θέλω να μιλάτε για μένα». Πιστεύουν σε μένα κι εγώ πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω ως μέσο τους γονείς μου για να δουλέψω».

govastileto