Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το «γάμο» της Μελέτη… (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το μονόπτερο που είδαμε να φοράει η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αρκετό για να φουντώσει η φημολογία ότι η παρουσιάστρια αρραβωνιάστηκε και τώρα εκείνη το πάει ένα βήμα παραπέρα, αποδεικνύοντας πως αν μη τι άλλο έχει πολύ χιούμορ.

Ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία- προϊόν φωτομοντάζ όπου τη βλέπουμε να ποζάρει πανευτυχής δίπλα στον άντρα της και φυσικά, τη συνόδεψε με την ανάλογη λεζάντα.

“Φιλοι μου, μετα το αστραφτερο μονοπετρο ( αληθινο γιατι το εξυσα κ στο δοντι) ειπα το μεγαλο " ναι" κ να που τελικα το τολμησα... Βρισκομαι στις ινδιες με τον ερωτα της ζωης μου κ σας στελνω θετικη ενεργεια μολις εκανα διαλογισμο για εσας... Το σαρι μου ειναι χρυση κλωστη που εραψαν στο χερι 40 παρθενες ( οχι εγω δεν ημουν αναμεσα, ειπα παρθενες οχι παρθενοι στο ζωδιο).

Το γαμπριατικο ειναι απο προσωπικη συλλογη του γαμπρου γιατι αγαπα τα λαμε κ νταρχντιντι ρουχα. Αυτη ειναι η πρωτη μας φωτογραφια μετα τους ορκους αιωνιας αγαπης που ανταλλαξαμε. Να ειστε ευτυχισμενοι κ λαμπεροι οπως εγω ως νυφη... Αντε βρε συγκινηθηκα παλι μπα σε καλο σας... @deli22 u r the one, my no 1..."

womenonly.gr