Η πολυτάραχη ζωή του Θανάση Ζέρβα: Ο θάνατος της αγαπημένης του, τα ναρκωτικά και η νέα ζωή του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Θανάσης Ζέρβας γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από την σειρά Ψίθυροι Καρδιάς, όπου έπαιζε τον αδερφό της «Ερατώς» στο πλευρό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μένει τα τελευταία έξι χρόνια στον Βόλο.

«Καθαρός» πια από εξαρτήσεις, πληγωμένος, ωστόσο, από τον θάνατο του πατέρα του που «έφυγε» το 2011. Όταν δεν έχει πρόβες ή παραστάσεις επισκέπτεται στο πατρικό του σπίτι τη μητέρα και τον αδελφό του. Πηγαίνει γυμναστήριο, ανεβαίνει στο Πήλιο ή περπατάει στην παραλία μπροστά από το σπίτι του, έχοντας αγκαλιά τη σύντροφό του, που εργάζεται ερασιτεχνικά ως ηθοποιός.

«Είναι πολύ ντροπαλή και δεν αγαπάει τη δημοσιότητα. Μας σύστησε πριν από έξι χρόνια ο Αίας Μανθόπουλος σε μια παράστασή τους στη Λάρισα και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ» εξομολογείται στην Espresso.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Θανάσης Ζέρβας δεν απασχόλησε ποτέ τα μίντια με τους έρωτές του. Μόνο μία σχέση του έγινε γνωστή κι έμελλε να έχει φρικτό τέλος το 1998, όταν σε μια βόλτα με τη μοτοσικλέτα του ηθοποιού ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα κι εκείνη έχασε τη ζωή της. Ο Θανάσης γλίτωσε με μερικά τραύματα αλλά κλείστηκε στον εαυτό του, ζώντας στο μικρό διαμέρισμα της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια με σφαλιστά παράθυρα.

Από εκεί που η καριέρα του ήταν στο «πικ» άρχισε χρόνο με τον χρόνο να ξεθωριάζει, ενώ εκείνος παρέμενε «βουτηγμένος» στον κόσμο των ναρκωτικών. Το 2008 συνελήφθη από τις Αρχές. Ο Απόστολος Γκλέτσος τού στάθηκε σαν αδελφός, όπως λέει ο ηθοποιός, ενώ ηθικά τον στήριξε πολύ και ο Αίας Μανθόπουλος. Κι ενώ όλοι πίστευαν πως αυτό μπορεί να ήταν το τέλος του, για τον Θανάση ήταν απλά η αρχή μιας νέας ζωής.

Πριν από έναν μήνα πήρε το πτυχίο του και δηλώνει ενθουσιασμένος. «Το θέατρο δεν είναι μια τέχνη, αλλά πέντε μαζί. Και θέλω, όσο μπορώ, να γίνομαι καλύτερος, να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει καλλιτεχνικά σε όλο τον κόσμο, για να προχωράω μπροστά».

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr