Αγγελική Ηλιάδη εσύ είσαι; Η φωτογραφία από το παρελθόν που θα ήθελε να κάψει!!!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματικά όταν είδαμε αυτή τη φωτογραφία προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν είναι η Αγγελική Ηλιάδη ή κάποια που της μοιάζει!

Γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι αυτό το κορίτσι εξελίχθηκε στη γυναίκα που βλέπουμε σήμερα να αλωνίζει τις πίστες!

Κι όμως, το ΦΜ Live μας έδειξε πως ήταν η Αγγελική Ηλιάδη 15 χρόνια πριν! Τότε που η μυτούλα και τα χειλάκια της ήταν διαφορετικά και τότε που δεν ήξερε ούτε η ίδια ότι την περιμένει μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι!

iliadiag20516

Όμως, εκτός από την Αγγελική Ηλιάδη είδαμε και άλλες γνωστές κυρίες που φρόντισαν να κάνουν κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση τους.

dcel20516

Μια από αυτές είναι η Σελίν Ντιόν της οποίας τα μάτια, η μύτη και το σαγόνι δέχτηκαν την φροντίδα του πλαστικού και με τη βοήθεια του μακιγιάζ και του κομμωτή που της φώτισε το χρώμα μαλλιών της, η γνωστή τραγουδίστρια απόκτησε την ιδανική γοητευτική εμφάνιση που ονειρευόταν!

ade20516

Ακόμα μια τραγουδίστρια που έκανε τα ίδια είναι η Adele! Την γνωρίσαμε δυναμική και με όρεξη να υποστηρίξει τα κιλά της, όμως, λίγο αργότερα άλλαξε τα μαλλιά της για να ταιριάζει στην εποχή, έφτιαξε τη μύτη της και είδε τη ζυγαριά της να γράφει λιγότερα!

aniston20516

Στα χνάρια των ξένων και η δική μας Τζένιφερ Άνιστον που σχεδόν άλλαξε πρόσωπο. Μυτούλα, χειλάκια, σαγονάκι και ένα τσικ στα ζυγωματικά είναι αυτά που άλλαξε, οπότε θα μπορούσες να πεις ότι έκανε ένα γενικό ρεκτιφιέ!

theodoridou20516

Μπορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου να μην έχει μιλήσει ποτέ για αισθητικές επεμβάσεις- και για να μην το έχει κάνει δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε- αλλά αν την παρατηρήσει κάποιος θα διαπιστώσει πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με την πάροδο του χρόνου έχουν γλυκάνει και οι γωνίες ειδικά στο κάτω μέρος του προσώπου βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

parker20516

Τι fashion icon θα ήταν αν δεν φρόντιζε την εμφάνιση της! Η αγαπημένη των γυναικών Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που μονοπωλεί με το στυλ της σε κάθε της εμφάνιση τα γυναικεία βλέμματα, έχει μεταμορφωθεί πλήρως! Δυο γυναίκες, δύο κόσμοι!

katken20516

Τα λέει και μόνη της! Η Κατερίνα Καινούργιου ίσως είναι και η μοναδική γυναίκα που δεν κρύβει τίποτα σε σχέση με την εμφάνιση της σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή σίγουρα θα γνωρίζουμε που βρίσκονται και τα σημάδια της γέννησης της. Ακομπλεξάριστη έχει απαριθμήσει ότι είναι ψεύτικο η αλλαγμένο πάνω της και οι αλλαγές την έχουν δικαιώσει.

Δες πως ήταν και πως έγιναν οι αγαπημένες σταρ στο video που παρουσίασε σήμερα το ΦΜ Live.

[g_youtube v="Q5vLtpTiliM"]

marymary.gr