Το παράπονο του Γρηγόρη με τον Κανάκη: Η αλήθεια για την κόντρα των δύο «κολλητών»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον τελευταίο καιρό οι περισσότεροι θα έχετε παρακολουθήσει ένα… «μπρα-ντε-φέρ» δηλώσεων, σποντών και καρφωμάτων ανάμεσα σε Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον πρώτο να επικρίνει τις επιλογές του Αρναούτογλου ως προς τους τηλεοπτικούς του καλεσμένους, και τον δεύτερο να απαντά ότι κανείς δεν θα του πει ποιον θα φέρει στην εκπομπή.

Μετά και την νέα «επίθεση» του Κανάκη στον άλλοτε «κολλητό» του φίλο, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε στο «Πρωινό» πώς νιώθει ο Αρναούτογλου για όλο αυτό που συμβαίνει:

«Δεν μίλησα καταρχάς με τον Γρηγόρη για να μην παρεξηγηθώ, γιατί πολλές φορές μιλάμε με τους ίδιους και λέμε ότι μιλήσαμε με κάποιους φίλους τους. Δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη, αλλά έμαθα από το περιβάλλον του πράγματα. Ο Γρηγόρης δεν είναι τσαντισμένος ούτε θυμωμένος αλλά πάρα πολύ στεναχωρημένος. Γιατί τον θεωρούσε αδερφό του τον Αντώνη Κανάκη. Έχουν κοιμηθεί μαζί, έχουν ξενυχτήσει μαζί… Ήταν κολλητοί πάρα πολλά χρόνια. Το παράπονό του είναι ότι “ρε φίλε… πάρε με ένα τηλέφωνο”» είπε η Σάσα, ξεκαθαρίζοντας πως η κόντρα τους δεν έχει «καμία σχέση με οικονομικό μπλέξιμο».

«Συγγνώμη ρε παιδιά, ξυπνάει μια μέρα ο Κανάκης και αποφασίζει έναν φίλο του να τον “σκίσει” στον αέρα χωρίς να υπάρχει κάτι από πίσω; Δηλαδή δεν έχει ενοχληθεί από κάτι ο Κανάκης; Τρελός είναι ο Κανάκης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας πως σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ «κοινοί γνωστοί και των δυο, τους έχουν συμβουλεύσει ότι αυτό πρέπει να μην συνεχιστεί από αέρος, αλλά "να μιλήσετε στο τηλέφωνο και να το λύσετε". Προς το παρόν δεν το έχουν κάνει».

star