Γνωστοί ηθοποιοί έγιναν γονείς και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τελικά αν θέλεις να κρατήσεις τη ζωή σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορείς.

 

Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις επιτυχημένες σειρές «Πολυκατοικία» και τα «Κλεμμένα Όνειρα» παντρεύτηκε την συνάδελφό του Κατερίνα Παπαδοπούλου πριν από δύο χρόνια στο δημαρχείο του Λονδίνου και λίγο μετά έγιναν και γονείς!

 

 

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Είναι μαζί 9 ολόκληρα χρόνια και δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κρατούν χαμηλούς τόνους στη ζωή τους. Οι έξοδοι τους είναι σπάνιες, αλλά και όταν βγαίνουν ακόμη φροντίζουν να περνούν απαρατήρητοι από κάμερες και φωτογράφους.

 

Οι δύο ηθοποιοί τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο εξωτερικό. Η Κατερίνα τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί σε ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ, στο οποίο έδωσε σάρκα και οστά με τη βοήθεια του συζύγου της. Διευθύνει το πρώτο talent agency για Έλληνες ηθοποιούς, το KP management, με γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, γι αυτό και η ίδια, όπως και ο Νίκος, είναι μόνιμα με μία βαλίτσα στο χέρι. Εκείνος συχνά, κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε, έκανε και ταξίδια στην Κύπρο λόγω της θεατρικής παράστασης «Λεωφορείο ο πόθος» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Δεν προβλέπεται, όμως, άμεσα να σταματήσει αυτά τα ταξίδια, καθώς συζητά και για τη συμμετοχή του σε σειρά που θα γυρίζεται εκεί.

 

Η βάση, όμως, και των δύο ηθοποιών, αλλά και του γιου τους, είναι στην Αθήνα, την οποία, όπως λένε, δεν αλλάζουν με καμία πόλη στον κόσμο. Οι δύο ηθοποιοί, παρόλο που τα περιοδικά τους ζητούν επίμονα να φωτογραφηθούν μαζί, αρνούνται γιατί δεν τους ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας.

 

Νίκο και Κατερίνα να χαίρεστε την οικογένειά σας!

 

marymary.gr