Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί: Η Άντζελα και οι πλούσιοι Άραβες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είτε με αυτά που λέει η ίδια για τον εαυτό της, είτε με αποκαλύψεις που γίνονται γύρω από το όνομα της, όταν έχουμε να κάνουμε με την Άντζελα Δημητρίου ξέρουμε ότι θα ακούσουμε γεγονότα που θα μας απασχολήσουν!

Αυτό έγινε και αυτή τη φορά, αφού στο βιβλίο για τη ζωή της Πόλυ Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, διαβάσαμε πράγματα για το ξεκίνημα της καριέρας της Άντζελας που θα συζητηθούν!

Η Πόλυ Πάνου έφυγε από τη ζωή το 2013 και ο συγγραφέας τους βιβλίου, Κώστας Παπασπήλιος, έψαξε το επαγγελματικό παρελθόν της τραγουδίστριας και ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου αναφέρεται στην επιτυχία που είχε η Άντζελα Δημητρίου στους Άραβες το 1978! «Το 1978, όταν τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο Νεράιδα με την Τζένη Βάνου, μαζί τους στο σχήμα ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, που τότε έκανε τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι. Το κέντρο είχε πολλούς Άραβες πελάτες, στους οποίους η μετέπειτα «λαίδη» του τραγουδιού είχε μεγάλο σουξέ. Όταν η Άντζελα έβγαινε στην πίστα -απίθανο κορμί, σχεδόν γυμνό μέσα σ’ ένα διαφανές ένδυμα- ήταν σαν να ‘πεφταν όλα τα βεγγαλικά της Λαμπρής. Από κάτω, πλήθος πλούσιοι Άραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της. Κάθε φορά που ήταν να βγει στο πρόγραμμα, η Πόλυ έστελνε από τα καμαρίνια την πολύ καλή φίλη της, τη Βαγγελίτσα. “Πήγαινε να δεις, σε παρακαλώ, πώς τα πάει στην πίστα η Άντζελα”. Όταν έπαιρνε ραπόρτο ότι σάρωνε, εκρηκτική, αισθησιακή, χαμογελούσε με νόημα. “Ποιος κρατάει τους Άραβες τώρα!” έλεγε η Πόλυ Πάνου» αναφέρει ο Κώστας Παπασπήλιος.

marymary.gr