Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: Άφησε την τηλεόραση και εργάζεται σε εκδοτικό οίκο! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν δεν τη βλέπαμε με τα μάτια μας να ποζάρει μπροστά σε βιβλιοθήκες και λογοτεχνικά βιβλία δεν θα πιστεύαμε με τίποτα ότι η καυτή Έλενα Παπαβασιλείου άλλαξε επάγγελμα και από παρουσιάστρια εργάζεται πλέον σε εκδοτικό οίκο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η γνωστή παρουσιάστρια, που πέρσι βλέπαμε στην εκπομπή του Ε «Γυναίκες» στο πλευρό της Νόνης Δούνια, της Σοφίας Βογιατζάκη και της Δέσποινας Καμπούρη, άφησε τον χώρο της τηλεόρασης και εργάζεται στο γραφείο Τύπου του εκδοτικού οίκου Μένανδρος. Η Έλενα νιώθει τυχερή για το καινούργιο βήμα στα επαγγελματικά της και μάλιστα θα συμμετέχει και στην έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Θεοφάνους.

Ποια παρουσιάστρια εργάζεται σε εκδοτικό οίκο;

«Αισθάνομαι στενοχώρια, αδικία, και τεράστια ανασφάλεια για το μέλλον. Αναρωτιέμαι γιατί κανένας από τους υπεύθυνους που μας έφτασαν ως εδώ δεν έχει λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Ψάχνω να βρω ποιον να εμπιστευτώ, ποιος μπορεί να είναι αρκετά έντιμος, με όραμα και δύναμη για να τον ακολουθήσω και να αισθανθώ ότι πως οι θυσίες μας πιάνουν τόπο -και ας έχει κληρονομήσει η γενιά μας λογαριασμούς παλιούς. Παλαιότερα ένιωθα ότι, ότι και αν συμβεί, θα έχω την οικογένειά μου να με στηρίξει. Τώρα δεν ανησυχώ μόνο για το αν και τι δουλειά θα έχω εγώ αλλά πώς, ίσως, θα πρέπει να βρω τρόπους να στηρίξω εγώ την οικογένειά μου, πολύ νωρίτερα από ότι περίμενα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη της συνέντευξη στον «Τηλεθεατή», μιλώντας για την ανησυχία που της προκαλεί η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια!

Ποια παρουσιάστρια εργάζεται σε εκδοτικό οίκο;

marymary