Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου – Τι συνέβη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και λίγες ώρες.

Η παρουσιάστρια δεν γεννάει ακόμα, αφού αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη του μήνα.

Η Κατερίνα Καραβάτου όλο το βράδυ είχε έντονους πόνους και όπως αναφέρει ο πρώην συνεργάτης του Epslilon Γιώργος Μιχαλόπουλος στο προσωπικό του blog olatora, ο γιατρός της συνέστησε να πάει στο νοσοκομείο καθώς πρόκειται για βαριά γρίπη και δεν ήθελε να το διακινδυνεύσει καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας όπου μας ενημέρωσε ότι αύριο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην εκπομπή της «Στα καλά καθούμενα» ούτε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώ δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει στην Κατερίνα Καραβάτου, καθώς και στα τέλη της πρώτης εγκυμοσύνης είχε νοσηλευτεί με γρίπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η Κατερίνα όντως μπήκε στο νοσοκομείο χθες προληπτικά, αφού είχε έντονους πόνους και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και παρέμεινε μέχρι σήμερα για παρακολούθηση, αλλά επειδή φοβούνται τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και επειδή πλησιάζει η ώρα του τοκετού προτίμησαν να επιστρέψει στο σπίτι της και να είναι σε επικοινωνία με τους γιατρούς της.

Ωστόσο, ισχύει ότι αύριο δεν θα πάει στην εκπομπή της, αλλά ούτε και στης Ρούλας Κορομηλά.

Πηγή: gossip-tv.gr