Η Καινούργιου “σβήνει” τον Σταθοκωστόπουλο- Η αποκάλυψη που θα σχολιασθεί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οριστικά παρελθόν αποτελεί για την Κατερίνα Καινούργιου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, μετά την ανεπιτυχή επανασύνδεση τους τα περασμένα Χριστούγεννα.

Το ζευγάρι είπε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι τον περασμένο Μάρτιο, χώρισαν και πάλι. Κι ετούτη τη φορά, είναι οριστικό και κάθε ελπίδα για μια τρίτη ευκαιρία την ξεκόβει η Καινούργιου και μάλιστα με δηλώσεις της δημοσίως.

Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε ότι πρόκειται να... σβήσει μία και καλή τον επιχειρηματία!

Βλέπεις, τον καλό καιρό που ήταν ζευγάρι, πάνω στον ενθουσιασμό και το μεγάλο έρωτα, είχε "χτυπήσει" τατουάζ στον καρπό της, τα αρχικά του πρώην αγαπημένου της. Τώρα, όμως, που χώρισα της έμειναν το "Β Σ" αμανάτι.

Αλλά όχι για πολύ, αφού το Κατερινιώ πρόκειται πολύ σύντομα να σβήσει το τατουάζ, το οποίο χαρακτήρισε on air... βλακεία!

«Μεγάλο λάθος να χαράξετε το όνομα ή τα αρχικά του συντρόφου σας. Μεγάλο λάθος! Σας το λέω ως παθούσα. Μην κάνετε αυτή τη βλακεία που έκανα κι εγώ!», είπε χαρακτηριστικά.

Και αποκάλυψε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα πάει να σβήσει το τατουάζ, ζητώντας προτάσεις από τους τηλεθεατές για το σχέδιο με το οποίο θα αντικαταστήσει τα αρχικά του πρώην.

womenonly