Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για την κρίση στη σχέση τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί την περασμένη Πέμπτη η τραγουδίστρια με ανακοίνωση της στο facebook να ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της λόγω του προβλήματος υγείας που την ταλαιπώρησε (σ.σ. υπέφερε από λαρυγγίτιδα), τίποτα όμως δεν μπόρεσε να την κρατήσει μακριά από μια εξόρμηση στην παραλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης παρέα με την μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, και τον 7,5 χρονών γιο της, Αλέξανδρο.

Η όμορφη τραγουδίστρια φόρεσε το μαγιό της και έβγαλε στον ήλιο το καλλίγραμμο κορμί της, αποτέλεσμα εντατικών προπονήσεων υπό την καθοδήγηση του personal trainer της. Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, αρκέστηκε στην ηλιοθεραπεία και στα παιχνίδια με τον γιο της, προκειμένου να επανέλθει πλήρως η κατάσταση της υγείας της .

kokkinou

Μπορεί οι φήμες περί χωρισμού από τον 27χρονο μπασκετμπολίστα, Γιώργο Μπόγρη, να οργιάζουν, άτομα όμως του στενού τους περιβάλλοντος δηλώνουν στο περιοδικό: «Είναι όλα μια χαρά μεταξύ τους.

Έχουν τακτική επικοινωνία και το τελευταίο δίμηνο έχουν ανταλλάξει τα περισσότερα δημόσια σχόλια στα social media από κάθε άλλη φορά» ενώ προσθέτουν: «Άλλωστε, η Έλλη και ο Γιώργος έπειτα από τόσα χρόνια που είναι μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ έτσι απλά από το τηλέφωνο».

peoplegreece