Ο Σταμάτης Γονίδης περιγράφει την συνάντησή του με την Μυρτώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην Λάρισα πήγε ο Σταμάτης Γονίδης προκειμένου να συναντήσει την Μυρτώ που πριν από τρία χρόνια κακοποιήθηκε στην Πάρο από έναν Πακιστανό και που τώρα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο τραγουδιστής ο οποίος όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», γράφει θεραπευτική μουσική και έχει ως στόχο να βοηθήσει όλους εκείνους που βρίσκονται καθηλωμένοι σε ένα κρεβάτι.

Ο ίδιος κατάφερε να βελτιώσει κατά πολύ την υγεία ενός παιδιού που δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον και μόλις έμαθε πώς το τροχαίο αυτού του νέου συνέβη την ίδια ημερομηνία με το ατύχημα της Μυρτούς, έσπευσε να την επισκεφθεί!

«Την πρώτη φορά κατάλαβα ότι αντιλαμβάνεται αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Την δεύτερη φορά που πήγα, ενώ το χεράκι της ήταν σφιγμένο μετά χαλάρωσε τελείως. Την τρίτη φορά που πήγα, μου έστελνε φιλάκια και καταλάβαινε που της έλεγα πως την αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ενώ περιέγραψε και ένα άλλο συγκλονιστικό περιστατικό!

«Με πήρε τηλέφωνο από τον Ευαγγελισμό ο φυσικοθεραπευτής ενός παιδιού που ήταν σε κώμα. Αυτό το παιδί ήταν θαυμαστής μου και άκουγε τα τραγούδια μου. Πηγαίνοντας εκεί είδα ένα παιδί που ούτε με γνώριζε. Ήταν η μητέρα του, ο αδερφός του και η κοπέλα του που πριν πάθει το ατύχημα ήταν μαζί. Aυτό το παιδί το είχε χτυπήσει ένα μηχανάκι όταν ήταν 16 χρόνων. Στο ίδιο κρεβάτι που ήταν αυτό το παιδί ήταν η Μυρτώ πριν. Όταν πήγα από πάνω, το παιδί ήταν ακίνητο. Με κοίταζε αλλά το κεφάλι του δεν το σήκωνε, ήταν ακίνητο. Το ρώταγε η μητέρα του αν με ξέρει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Όταν του έβαλα τα ακουστικά στα αυτιά για να ακούσει την μουσική που έγραψα, ξαφνικά σηκώθηκε».

star