Γέννησε η Βικτώρια Χαλκίτη- Έκλαιγε από συγκίνηση ο σύζυγός της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η τραγουδίστρια έκανε επιτέλους το όνειρό της πραγματικότητα

Γεμάτη χαρά είναι η Βικτώρια Χαλκίτη, αφού σήμερα το πρωί έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

230316095811_1566.jpg

Από τότε που άρχισε τις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης μέχρι και την ημέρα του τοκετού, ο σύζυγός της, Γιώργος Σταμπόλης, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, μάλιστα όταν το αγγελούδι τους ήρθε στον κόσμο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος έκλαιγε από συγκίνηση.

Η ίδια μάλιστα πριν ένα μήνα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "Στα Καλά Καθούμενα", είχε μιλήσει για το μωρό που περιμένει, λέγοντας!

«Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ανακατωσούρες και ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια. Πήγα στον γιατρό να μου δώσει χάπια αλλά μου είπε πώς είναι φυσιολογικά όλα αυτά. Από τον σύζυγό μου θα ήθελα να πάρει την σοβαρότητα, τη σταθερότητα και την κυριαρχία και επίσης τα σγουρά μαλλιά που είχε και τα μάτια του. Από εμένα τη μουσικότητα και την τρέλα μου. Το δημοσιοποίησα μέσω facebook γιατί είχα πολλούς φίλους και είναι και μία ευχάριστη είδηση που θα ήθελα να τη μοιραστώ».

star