Πιο εκδηλωτική δεν την έχετε δει: Η τρυφερή χειρονομία της Ελένης Μενεγάκη στον Μάκη Παντζόπουλο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τις σπάνιες στιγμές που την βλέπουμε απελευθερωμένη...

​Μετά από έξι χρόνια σχέσης, και ένα χρόνο πολιτικού γάμου, Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος είναι πιο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί από ποτέ.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να είχαμε συνηθίσει την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της να κρατούν τις προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτή τη φορά η Ελένη δεν άντεξε!

eleni3.jpg

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ από τα περιοδικά «ΟΚ!» και «Hello!», ο φακός τσάκωσε το ζευγάρι την περασμένη Παρασκευή (1η Απριλίου), στο κέντρο αθλητισμού «Tatoi Club».

Οι δυο τους συναντήθηκαν περίπου στις 17:00 το απόγευμα. Πρώτη έφτασε η παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, και λίγο μετά ο Μάκης Παντζόπουλος, παρέα με τις δυο κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια, από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο.

eleni2.jpg

Ντυμένες αθλητικά και κρατώντας ρακέτες του τένις, έτρεξαν στην αγκαλιά της μητέρας τους. Μετά την είσοδό τους στο «Tatoi Club», η παρουσιάστρια έγειρε στην αγκαλιά του συζύγου της, ενώ όπως βλέπετε και στις φώτο, έβαλε τρυφερά το χέρι της στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, «χαρίζοντας» στους παπαράτσι ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε τόσο απελευθερωμένη.

eleni xeri.jpg

«Η Ελένη ονειρευόταν πάντα ένα μεγάλο σπίτι και μια μεγάλη οικογένεια, αυτά δηλαδή που της είχαν λείψει στα παιδικά της χρόνια. Κατάφερε να αποκτήσει και τα δυο. Όσο περνάει ο καιρός, δένονται ακόμα περισσότερο με τον Μάκη, ακριβώς γιατί θαυμάζει πολύ ο ένας τον άλλον. Ο Μάκης είναι πολύ τρυφερός πατέρας και αυτό τη συγκινεί. Νιώθει ασφάλεια δίπλα του και λατρεύει την αισιοδοξία που έχει απέναντι στη ζωή. Η Ελένη είναι επίσης παραδοσιακή, γι΄αυτό είχε απαντήσει από πολύ νωρίς στην πρόταση γάμου του Μάκη. Θέλει να λέει “o άντρας μου”», αναφέρει στο περιοδικό «ΟΚ!» άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

star