Η Πέγκυ Ζήνα ΔΕΝ πρέπει να μάθει τι είπε γι αυτήν η Σάσα Σταμάτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χθες καθίσαμε όλοι και είδαμε το πρώτο επεισόδιο του X Factor και η αλήθεια είναι πως παρατηρήσαμε αυτό που παρατήρησε και η Σάσα Σταμάτη από τον καναπέ της!

Τι γινόταν με τα φίλτρα στις κάμερες και τα φώτα και γιατί η Πέγκυ Ζήνα, που είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, εμφανίστηκε σαν φωτογραφία του instagram;

Σχολιάζοντας την εικόνα του X Factor η Σάσα Σταμάτη περιέγραψε σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1 πως αντέδρασε όταν είδε την Πέγκυ Ζήνα στο talent show του ΣΚΑΙ: «Όταν άνοιξα την τηλεόραση νόμιζα ότι είδα την Αγία Παναγιώτα, την Οσία! Μετά κατάλαβα ότι είναι η Ζήνα! Όταν είδα τη Ζήνα, που δεν έχει ανάγκη η Ζήνα έχει πολύ ωραίο πρόσωπο baby face… Είναι άλλη η μούρη της. Παιδιά είναι λίγο θολή. Η Πέγκυ δεν τα χρειάζεται».

Μάταια οι υπόλοιποι προσπάθησαν να την πείσουν να κλείσει το στόμα της! Η Σάσα συνέχισε το βιολί της, ζητώντας μάλιστα από τον Γιώργο να της εξηγήσει αν αυτό που είδε ήταν αποτέλεσμα του φωτισμού, ή ενός εφέ που χρησιμοποιήθηκε μετά στο μοντάζ, μόνο στα πλάνα της Ζήνα για να τη δείχνει πιο λαμπερή!

Υποθέτουμε ότι ύστερα από αυτά τα σχόλια η Σάσα Σταμάτη θα χρειαστεί την Αγία Παναγιώτα να την προστατεύσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει η Πέγκυ Ζήνα μόλις ακούσει αυτά τα λόγια!

marymary.gr