Λευτέρης Πανταζής: Τώρα σκέφτομαι διαφορετικά για τα παιδιά με την Άντζελα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Άντζελα Δημητρίου, καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και τις εγκυμοσύνες που τελικά διέκοψε.

«Δεν έμεινα μια φορά αλλά τέσσερις φορές έγκυος και πηγαίναμε για γάμο.Αλλά θέλαμε καριέρα και όχι παιδιά. Δεν το μετανίωσα για τονσυγκεκριμένο άνθρωπο καθόλου. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί» είπε η Άντζελα και συμπλήρωσε «δεν το ήθελε ο ίδιος (σ.σ. να γίνει πατέρας), πώς να το κρατούσα το παιδί; Εγώ αυτό που ήθελα το κράτησα».

Το βράδυ της Τρίτης, ο Λευτέρης Πανταζής, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και μίλησε για τα όμορφα χρόνια που έζησε με την τραγουδίστρια, παραδέχεται ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση όταν χώρισαν και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν δημιούργησαν οικογένεια.

«Εγώ έχω γράψει για την Άντζελα τραγούδι. Όταν χωρίσαμε και ήρθε με την καινούργια τη σχέση στα Αστέρια, εκεί όπου είχαμε ζήσει μαζί για τρία χρόνια, η καρδιά μου σφίχτηκε. Ήμουν χάλια. Έχασα έντεκα κιλά! Την αγαπούσα. Περνούσαμε πολύ ωραία. Ήμασταν και τα δύο πιτσιρίκια. Ξεκινούσαμε την καριέρα μας. Είχαμε όνειρα. Εκεί καψουρευτήκαμε. Και μερικές μέρες αργότερα, αφότου έφυγε, ήρθε ο Ηλίας Φιλίππου και μου έδωσε έναν στίχο που έλεγε: ''Άραγε τι σου έλειψε κοντά μου και πήγες με έναν άλλον να το βρεις. Μα δεν πειράζει...''», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Δεν κατάλαβα! Ο άλλος ήταν καλύτερος από εμάς;», ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Τον είχα ρωτήσει. Του είχα πει: ''Την αγαπάς;...Άμα την αγαπάς, τι την φέρνεις εδώ που είχαμε ζήσει τρία χρόνια μαζί; Τρία χρόνια ήμασταν μαζί. Στις καμπάνες στα Αστέρια μέναμε», αποκάλυψε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; «Ναι», απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Μας χώρισαν οι οικογένειες με την Άντζελα»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Λευτέρης Πανταζής, αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από την Άντζελα Δημητρίου. «Έχουμε ζήσει έναν ωραίο έρωτα. Έχουμε περάσει ωραίες στιγμές. Την αγαπώ. Ήμασταν δύο νέα παιδιά με στόχους. Ήμασταν οι κουβαλητές της οικογένειας. Θα σε αφήσει η οικογένεια, να κάνεις οικογένεια; Όταν είσαι μικρό παιδί και φέρνεις τα λεφτά στο σπίτι;», είπε ο τραγουδιστής.

Μπήκαν οι οικογένειες στη μέση; «Ε βέβαια! Όχι με κακία!», απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Όσο για το γεγονός ότι η Άντζελα διέκοψε τις εγκυμοσύνες της; «Όταν χάνεται μία ζωούλα στεναχωριέσαι! Τώρα σκέφτομαι διαφορετικά. Δεν σκέφτομαι το ίδιο», αρκέστηκε να πει ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο παράνομος δεσμός»

Προφητικό χαρακτήρισε το πρώτο του σουξέ, «Παράνομο δεσμό», ο Λευτέρης Πανταζής: «Όλοι είχαν και έχουν έναν παράνομο δεσμό, όμως ποτέ δεν τολμά να βγει κανείς να το πει...Όταν είχα πει το ''Από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου'', θέλαν να με φάνε. Βγαίνει ο Παπανδρέου και λέει ''Από εδώ η Μαργαρίτα και από εδώ η Δήμητρα''. Με έβγαλε ασπροπρόσωπο», τόνισε.

Το τραγούδι που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό του Νίκου Καρβέλα από την Άννα Βίσση.

«Το τραγούδι ''Είναι αστείο, εμείς οι δύο να μην μιλιόμαστε'', είναι η ιστορία του χωρισμού του Νίκου Καρβέλα από την Άννα Βίσση. Ήμασταν μαζί εκείνο τον καιρό στο σπίτι και ο Νίκος μου έλεγε τις ιστορίες που είχαν ζήσει. Θυμάμαι μου έλεγε: ''Είναι δυνατόν να μην μιλάμε με την Άννα ούτε στο τηλέφωνο;'' Τώρα συνεργάζονται πάλι. Και χαίρομαι πολύ. Τους αγαπώ πολύ», αποκάλυψε.

«Από το κασελάκι...στους πλατινένιους δίσκους»

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους τους έχει τοποθετήσει στο γραφείο του, δίπλα ακριβώς στο κασελάκι. «Το έβαλα εκεί για να μην ξεχνάω. Όταν ήρθα από τη Ρωσία, ήμουν στιλβωτής παπουτσιών. Και έβαφα τα παπούτσια του Σπύρου Παπαθεοχάρη και του τραγουδούσα. Του έλεγα :''Εγώ μία ημέρα θα γίνω φίρμα, θα έρθω στο μαγαζί σου και θα σου το γεμίζω''»

[g_youtube v="sdLWOz6LSBM{/youtube}

{youtube}_pjfBdzcijY{/youtube}

{youtube}c9dXS177PzY{/youtube}

{youtube}QG3ghoQptXY"]

protothema