Το βίντεο που θα λατρέψεις: Τον βλέπεις στις ειδήσεις. Θέλεις να τον δεις και γυμνό;;;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτό σκέφτηκαν σήμερα στο ΦΜ live και αποφάσισαν να κάνουν φάρσα στον μετεωρολόγο του Mega, Θοδωρή Κολυδά και να του προτείνουν να κάνει γυμνή φωτογράφιση στο Down Town που θα υποτίθεται ότι θα είχε ένα τεύχος αφιερωμένο στην καταστροφή του πλανήτη!

Σύμφωνα με το concept της φωτογράφισης, 4 διάσημοι Έλληνες μετεωρολόγοι θα φωτογραφίζονταν γυμνοί και θα έκρυβαν τα επίμαχα σημεία, κρατώντας στα χέρια τους ένα στοιχείο της γης. Την πρόταση- πρόκληση ανέλαβε να μεταφέρει στον μετεωρολόγο του Mega, η δημοσιογράφος του περιοδικού, ή μάλλον η Μαρία Μπακοδήμου που τηλεφώνησε στον ανυποψίαστο Θοδωρή Κολυδά, κάνοντάς του φάρσα!

Τον βλέπεις κάθε μέρα στις ειδήσεις. Θέλεις να τον δεις και γυμνό;

Ο μετεωρολόγος στην αρχή δέχτηκε, αλλά όταν άκουσε ότι θα πρέπει να βγει γυμνός αρνήθηκε! Μάταια, η Μαρία προσπαθούσε να τον μεταπείσει λέγοντάς του να κρυφτεί πίσω από ένα κορμό δέντρου, ή από έναν πλάτανο! Εκείνος ήταν ανένδοτος! Αλλά εκτός από τα γέλια που προκάλεσε η σημερινή φάρσα του ΦΜ Live, μας έκανε να αναρωτηθούμε κιόλας σε ποιους αναφερόταν ο Βασίλης Κολυδάς όταν σχολίασε:«Λένε τον καιρό, δεν είναι μετεωρολόγοι όλοι! Να τους ρωτήσετε ποιοι είναι!».

Δες την απολαυστική φάρσα του ΦΜ Live στο βίντεο!

[g_youtube v="lnAcpXMeSZE"]

marymary.gr