ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γιατί η Παπαρίζου έριξε «ΑΚΥΡΟ» στον Σκαϊ και το X-Factor;;;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δέχθηκε έντονο pressing να είναι στην κριτική επιτροπή του talent show του ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι πως για αμφιταλαντεύτηκε για κάποιο καιρό. Από το κανάλι του Φαλήρου την ήθελαν πολύ στην κριτική επιτροπή καθώς είχε αρκετό καιρό να κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα από το «Dancing on ice».

Το οποίο με (σχεδόν ανύπαρκτη) παρουσιάστρια την Τζένη δεν είχε πάει καλά στην τηλεθέαση ωστόσο η Έλενα άρθρωνε σωστό τηλεοπτικό λόγο και είχε θελκτική τηλεοπτική παρουσία. Αυτούς τους παράγοντες υπολόγισαν στον ΣΚΑΪ και τις έγινε πρόταση. Με αμοιβή βέβαια πολύ μικρότερη από αυτήν έπαιρνε στο show πάγου του ΑΝΤ1 και δικαιολογημένα μιας και αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν πια στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά.

Την ίδια περίοδο βέβαια η Παπαρίζου δέχθηκε πρόταση για ένα ρετρό μουσικό τηλεοπτικό show το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με διαγωνισμό. Και η Έλενα έκλεισε τελικά εκεί με τα διπλά – και παραπάνω – λεφτά από ότι της έδιναν στον ΣΚΑΪ. Όπως άλλωστε ανακοίνωσε η παρουσιάστρια μέσω του λογαριασμού της στο instagram το show θα λέγεται «Μy way».

Πηγή: nassosblog