ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μάγκυς Χαραλαμπίδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πόσο την κάνεις; 48, 50, 55, 52 ετών;

Λέων σημαίνει «όλη η προσοχή επάνω μου» και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, γεννημένη την 1η Αυγούστου, χάρη στην εντυπωσιακή αλλά και συνάμα «hot» παρουσία της -οφείλεται στο τετράγωνο του Ήλιου της με τον Άρη στον σέξι Σκορπιό- έστρεφε τα βλέμματα επάνω της από πολύ μικρή.

Η προσοχή επικεντρωνόταν κυρίως στα... οπίσθιά της και μάλιστα αυτό συνέβαινε και πολύ νωρίτερα από τη δεκαετία του ’90 που τότε το σέξι μοντέλο με τις γυμνές της φωτογραφήσεις «τρέλαινε» το ανδρικό κοινό των περιοδικών.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο πατέρας της, επειδή «στην οικογένεια έχουμε όλοι καλά οπίσθια και η αδερφή μου έχει πολύ δυνατά επίσης» αποκάλυψε ότι την αποκαλούσε, όταν ήταν μικρή «εμένα πλατεία Συντάγματος και την αδερφή μου πλατεία Ομονοίας, είναι λίγο πιο μικρά».

Όσον αφορά στο πόσο χρονών είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι λέγονται πάρα πολλά για την ηλικία της και συγκεκριμένα ότι είναι «48, 50, 55, 52» προσθέτοντας με πειρακτική διάθεση: «... 60 δεν έχω ακούσει».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι είναι λίγο πιο χαμηλά από αυτά... Πόσο όμως; 50, 55, 52; Το εντυπωσιακό μοντέλο και dj με τα διαχρονικά οπίσθια έχει γεννηθεί 1 Αυγούστου 1967, οπότε τώρα είναι 48 και κάτι ψιλά και... κρατιέται ομολογουμένως super καλά!

Πηγή: astrology.gr