Θρήνος για την Τζένη Χωματά – Αυτή είναι η μητέρα 5 παιδιών που πέθανε μετά τον τοκετό (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια αλληλουχία γεγονότων και μεταφορών από κλινική σε κλινική καλούνται να εξετάσουν οι Αρχές

- Η διαδρομή από το Μακάρειο σε ιδιωτική κλινική και από κει στο Γ.Ν. Αμμοχώστου
- Η 39χρονη μητέρα είχε προ 10ημέρου φέρει στον κόσμο το παιδί της, ενώ καταλείπει 5 παιδιά
- Είχε πρόωρο τοκετό πάνω στον 8ο μήνα, ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενη 3 μέρες μετά τη γέννα στο Μακάρειο
- Σήμερα περί τις 06.30 π.μ. οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της

Οι Αρχές έχουν θέσει υπό έρευνα την υπόθεση του θανάτου της 39χρονης Τζένης Χωματά από το Παραλίμνι, η οποία είχε προ δεκαημέρου γίνει και μητέρα.

Σήμερα, νωρίς το πρωί η 39χρονη δικομίσθηκε εσπευσμένως στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου από ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλευόταν, ωστόσο φαίνεται πως ήταν ήδη αργά, καθώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της περί τις 06.30 π.μ..

Η Τζένη Χωματά είχε γεννήσει προ δεκαημέρου στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στην Λευκωσία, αλλά υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εν συνεχεία είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική λόγω έντονης αδιαθεσίας.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον της θανούσας που παρουσιάζει το SigmaLive αναφέρουν ότι η 39χρονη γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή κατά τον 8ο μήνα της κύησης. Κατόπιν οδηγιών που έλαβε από τον γυναικολόγο της, ο οποίος εργάζεται σε ιδιωτική κλινική, μετέβη για τον τοκετό στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ ήδη την είχαν πιάσει πόνοι.

Σύμφωνα με το ιστορικό, η γυναίκα παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Μακάρειο Νοσοκομείο για ακόμα 3 μέρες μετά τον τοκετό. Ενώπιον της Αστυνομίας υφίσταται ισχυρισμός ότι χθες βράδυ όταν ένιωσε αδιαθεσία η γυναίκα, υπήρξε εισήγηση όπως μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία, εντούτοις όμως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας θα διενεργηθεί αύριο στις 09.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Παν.Σταυριανό.

newsit.com.cy