Φρίκη στην πλατεία Σολωμού: Άστεγος βίασε και ξυλοκόπησε άγρια γυναίκα σε δημόσια τουαλέτα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βαριά τραυματισμένη και γυμνή μέσα σε δημόσια τουαλέτα στην πλατεία Σολωμού της Λευκωσίας, εντόπισαν αστυνομικοί μια 38χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, αφού ένας άστεγος τη βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Περίπου σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, περαστικοί που άκουγαν φωνές μέσα από τις δημόσιες τουαλέτες στην πλατεία Σολωμού, κάλεσαν τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν επ' αυτοφώρω μέσα στις αντρικές τουαλέτες έναν άνδρα, ο οποίος φορούσε μόνο το εσώρουχό του να παρενοχλεί μία γυμνή γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα η οποία κατάγεται από τη Ρωσία έφερε εμφανή τραύματα τόσο στο πρόσωπο και όσο και σε άλλα σημεία του σώματός της, ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το πώς προκλήθηκαν δεν ήταν σε θέση να απαντήσει καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο άνδρα, ενώ η Ρωσίδα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα, εκχυμώσεις, και εκδορές. Δεν μπορούσε ωστόσο να επικοινωνήσει με το περιβάλλον λόγω της μέθης, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς μύριζε έντονα και αλκοόλ.

Από την πλευρά του, ο ύποπτος για βιασμό και επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποστήριξε πως ό,τι συνέβη, συνέβη με τη συγκατάθεσή της 38χρονης Ρωσίδας, δηλώνοντας παράλληλα άγνοια για τα τραύματά της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Ρωσίδα, η οποία έφθασε ως επισκέπτρια στην Κύπρο στις 31 Μαρτίου, θα έπρεπε να είχε αναχωρήσει στις 29 Ιουνίου, ωστόσο παρέμεινε παράνομα στη χώρα, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η πρεσβεία της χώρας της.

Τόσο την 38χρονη αλλοδαπή όσο και τον 38χρονο Κύπριο εξέτασε πάντως ιατροδικαστής, τα ευρήματα του οποίου θα καταγραφούν σε έκθεση που θα παραδοθεί στην Αστυνομία.

Η Ρωσίδα αν και συνήλθε, λόγω της άσχημης κατάστασής της δεν μπόρεσε να δώσει κατάθεση, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγο.

Πηγή: newsbomb.com.cy