ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΚΟΣΠΕΝΤΑΚΗ: Απολογείται σήμερα ο παιδοκτόνος – Το μεγάλο μυστικό στη δολοφονία της 6χρονης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγείται σήμερα ο 61χρόνος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 6χρόνη κόρη του – «Ο παιδοκτόνος έπραττε κατά συνείδηση», δηλώνει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της μάνας της αδικοχαμένης 6χρονης Στέλλας

Ο κατηγορούμενος που σόκαρε το πανελλήνιο, πρόκειται να απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Παρασκευή (28/04).

O 61χρόνος, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα ενώπιον των αστυνομικών, αλλά και το γεγονός ότι προσπάθησε να συγκαλύψει την αποτρόπαια πράξη του προκρίνοντας το σενάριο της ληστείας και της απαγωγής της 6χρόνης κόρης του καλείται σήμερα, Τρίτη (02/05) στις 12:00 το μεσημέρι να απαντήσει στις ερωτήσεις ανακρίτριας και εισαγγελέα.

«Κινήθηκε με μεθοδικότητα»
Για μεθοδικότητα και σχεδιασμό της δολοφονίας του ανάπηρου παιδιού του κάνει λόγο ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος της Πόπης Εικοσπεντάκη, μητέρας της 6χρονης Στέλλας, ο οποίος μίλησε στο Newsbomb.gr για την τραγική υπόθεση της δολοφονίας του μικρού κοριτσιού που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Όπως τονίζει ο συνήγορος της μητέρας, «ο 61χρονος πατέρας θέλησε να εξοντώσει το ίδιο του το παιδί και το πέταξε στα σκουπίδια, αυτή είναι η τραγωδία. Δεν έχει καμία ψυχολογική κατάσταση, η οποία αποκλείει ή μειώνει τον καταλογισμό. Εν ολίγοις έπραττε κατά συνείδηση».

«Μόνο και μόνο η μεθοδικότητα μετά την πράξη που έκρυψε το πτώμα του παιδιού του στα σκουπίδια, που πέταξε τα χρυσαφικά της γυναίκας του, ώστε να ισχυριστεί ψευδέστατα πως μπήκαν ληστές στο σπίτι, το ότι δασκάλεψε το άλλο του παιδάκι να πει πως έκλεψαν την αδερφή του και πως έκανε 10 ώρες να ομολογήσει στην ανάκριση… δε νομίζω πως χρειάζεται κάποιο άλλο στοιχείο να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα πως έπραττε μεθοδικότατα και με πλήρη συνείδηση», υπογραμμίζει ο κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Δημητρίου, ο ίδιος έλαβε εντολή «από την οικογένεια της μητέρας, η κατάσταση της οποίας είναι τραγική – απελπιστική, να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής».

Όπως ανέφερε ο συνήγορος, η ανάκριση του 61χρονου παιδοκτόνου ενώπιον του ανακριτή θα γίνει την Τρίτη (02/05/2017) στις 12:00 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα θα παραβρίσκεται στην κηδεία της αδικοχαμένης 6χρονης Στέλλας.